Supertalentet bliver i FCK

FC København har forlænget kontrakten med angriberen Andreas Cornelius

Andreas Cornelius har taget Superligaen med storm i denne sæson med ikke mindst sine mange scoringer. (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Cornelius har taget Superligaen med storm i denne sæson med ikke mindst sine mange scoringer. (Foto: Lars Poulsen)

Supertalentet Andreas Cornelius har i dag forlænget sin kontrakt med FC København, så den nu løber frem til 2016, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Den 19-årige angriber har været en af Superligaens helt store oplevelser i denne sæson, hvor det også er blevet til landsholdsdebut for FCK-angriberen, der står noteret for ni scoringer efter de første 10 runder i Superligaen.

Læs også:

Se også: Cornelius til FCK: Fortjener mere i løn

- Det er imponerende, hvilket niveau Andres Cornelius har vist sig frem på siden sommerferien, og vi er naturligvis begejstrede for, at vi nu er blevet enige om en ny aftale. Andreas har både på og uden for banen optrådt eksemplarisk, og det vil vi gerne belønne ham for.

- Og vi har været meget tilfredse med at opleve den vilje, som Andreas selv har vist, til at ville knytte sig yderligere til F.C. København. Nu er 'Corners' fremtid i endnu større grad på plads, og vi kan i fællesskab fokusere på den fortsatte udvikling af Andreas og på at indfri de mål, som vi i fælleskab har foran os, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse, hvor Andreas Cornelius udtaler følgende:

Læs også:

Se også: Jacobs: Cornelius-fremtid er ikke mit bord

- Jeg er meget glad for, at FCK har vist mig den tillid og den anerkendelse, der ligger i at få forlænget en kontrakt, som ellers allerede knyttede os sammen i tre år. Min start i Superligaen har været helt fantastisk, og jeg føler, jeg bliver bedre hver eneste dag, jeg arbejder med mine holdkammerater og ikke mindst trænere i F.C. København, siger Andreas Cornelius.

- Jeg ved godt, at der er mange, der allerede har snakket om store klubber i Europa og drømt om den slags ting på mine vegne. Men skal jeg være helt ærlig, så lever jeg jo i min drøm hver eneste dag i FCK, hvor jeg i mange år har knoklet i ungdomsrækkerne for at nå hertil, hvor jeg er nu. Og jeg ved, at jeg kan blive bedre af at blive her. Så det har hele tiden været planen, og jeg sætter stor pris på, at klubben nu har bekræftet mig i at de har samme følelse.

Læs også:

Se også: FCK holder på Cesar Santin

Tidligere på dagen har FCK også¨offentliggjort kontraktforlængelser med angriberen Cesar Santin til 2014, samt to øvrige talenter til 2015, den 19-årige reservekeeper Jakob Busk og den 19-årige forsvarsspiller Christoffer Remmer.

Læs også: FCK: Faldt med æren i behold

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Asensio blev sen redningsmand for Real Madrid
Avis: Chelsea risikerer transferforbud efter 25 ulovlige handler
De Gea vil ikke tale om kontraktforlængelse
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen