Søvnløs FCK-helt med gode smerter

Thomas Kristensen sov ikke meget efter sejren over Lille OSC - ny angriber trænede med FCK tirsdag

TK var ligesom de andre, der spillede fuld tid tirsdag aften, blot ude på en lille luntetur tirsdag. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
TK var ligesom de andre, der spillede fuld tid tirsdag aften, blot ude på en lille luntetur tirsdag. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

FREDERIKSBERG (ekstrabladet.dk): Thomas Kristensen var en træt FCK-spiller onsdag formiddag. Midtbanespilleren havde en afgørende rolle i 1-0-afmonteringen af franske Lille OSC tirsdag aften, og der blev løbet nogle kilometer.

Se også:

Se også: FCK's bedste: Jeg var vel over middel ...

- Jeg kom først i seng ved 4-tiden. Jeg synes altid, jeg sover dårligt eter kampene. Og jeg kan godt mærke, at vi har spillet mange kampe på det sidste. Og i går foregik det nok lige i et lidt højere tempo end normalt, så jeg har lidt ømme stænger i dag. Men når man har fået så godt et resultat, er det en god smerte, siger 29-årige TK til ekstrabladet.dk.

Solen skinnede mellem skyerne over træningsbanen, og stemningen var både afslappet og koncentreret, da Ariël Jacobs kaldte spillerne til samling for at udlægge gårsdagens præstation.

- Han sagde, at vi skal glæde os over sejren. Men det var kun én sejr. Taber vi 3-0 i Frankrig på onsdag, så er vi ude. Vi er nødsaget til at holde fast i, at vi har en vigtig kamp igen på lørdag på udebane mod Randers, fortæller Thomas Kristensen.

Ny angriber med is på knæet
Spillerne klappede, da den belgiske træner havde holdt sin lille sejrstale, hvorefter de fik et 'Godt gået, drenge!' med på vejen fra en af trænerassistenterne.

Foruden glæden over 1-0-sejren tirsdag aften, kunne FCK-spillerne også hilse velkommen til deres nye holdkammerat, den 20-årige belgiske angriber Igor Vetokele. Den blot 173 centimeter høje angriber deltog i træningen og gav gode prøver på både sin hurtighed, et tørt spark og en usædvanlig springkraft. Den unge belgier taler glimrende engelsk og glæder sig til det københavnske kapitel i sit liv.

- Jeg er glad for at være her. Jeg blev meget glad, da jeg hørte om interessen fra FC København. Det er et stort hold. De spiller for at blive mestre, de har muligheden for at spille Champions League.

- Så det er et skridt op for mig. Men jeg må tage det roligt. Jeg vil ikke presse træneren for at være i startopstillingen med det samme. Jeg skal vænne mig til det hele, og så tager jeg det skridt for skridt, siger Igor Vetokele, der er belgier af fødsel - men også lidt russisk.

- Min far var pilot. Han havde en instruktør fra Rusland, som hed Igor. Det var på grund af ham, at jeg fik mit navn, smiler den nye mand i FCK-truppen på sin første arbejdsdag.

Vetokele, der er spilleberettiget i Champions League allerede i returkampen mod Lille, måtte have is på knæet efter sin første træning. Det skulle dog ikke være andet end et lille vrid.

Se også:

Se også: Deprimeret fransk presse: Wiland holdt en fest

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen