FCK-fans tossede over Coldplay-fadæse

FC Københavns officielle fanforum er fyldt med frustrationer over den dårlige planlægning, der betyder, at klubben må afgive hjemmebanefordel i CL-kvalkampen mod Lille

Anders Hørsholt får tæsk - og lidt ros - af FCK-tilhængerne for Coldplay-fadæsen. (Foto: Jesper Mortensen)
Anders Hørsholt får tæsk - og lidt ros - af FCK-tilhængerne for Coldplay-fadæsen. (Foto: Jesper Mortensen)

Champions League-lodtrækningen artede sig i går således, at FC København skulle møde franske Lille på udebane 22. august og i Parken 29. august i den afgørende kvalifikationskamp til gruppespillet.

Men på grund af en Coldplay-koncert i Parken 28. august når banen ikke at blive kampklar til returkampen, og derfor har københavnerne været nødt til at bytte datoer med franskmændene og dermed give afkald på den store fordel at spille 2. kamp på hjemmebane.

Læs også:

Se også: FCK bekræfter: Opgiver hjemmebanefordel

Det er klubbens fans mildest talt trætte af, og på det officielle fan-forum 'Sidelinien' er der kommet en hel del sure kommentarer.

Især Parken-direktør Anders Hørsholt står for skud.

- Det er simpelthen så flot arbejde af Anders Hørsholt, hold da fest det må havde været svært at overbevise franskmændene om at de skulle opgive den store fordel de selv har udtalt var så vigtigt (...) Jeg sidder her på arbejdet og klapper mine fede pølse finger sammen, mens jeg håner de bif fans med deres uduelige ledelse, der lige er omkring mig, skriver brugeren 'Bushen' med tyk sarkasme.

- Fuck dem og deres lortekoncerter, lyder det mere direkte fra 'Emilo'.

- Svært ikke at have et voksende had til Hørsholt dag til dag, skriver 'Cleansation.

Læs også:

Se også: CL-lodtrækning: Lille tilfredse med FCK

Men der er også FCK-tilhængere, som er glade for direktionens disposition.

- Hvis jeg var aktionær i PS&E, var jeg sgu blevet rimelig sur, hvis jeg fandt ud af, at koncernen havde sagt nej til en meget indbringende koncert med et verdensnavn ud fra en vurdering af, at der måske kunne komme en hjemmebane-fordel i en evt. lodtrækning til CL-playoff. Benhård kalkyle - uanset at jeg synes, Coldplay er frygtelig kedelige, og FCK er frygtelig spændende. Det er nu engang ikke muligt at drive en forretning alene på at have et fodboldhold i DK - som jeg ser det, er Coldplay-koncerten den symbolske pris, vi betaler for, at vi nu for 7. år i træk er sikret europæisk gruppespil. Derudover har jeg da også selv den her fornemmelse af, at vi plejer at slutte bedre på udebane, skriver 'martinpagh'.

Læs også:

Se også: FCK-handel faldet på plads

Også sidste sæson var der ballade med dobbeltbooking af FC Københavns hjemmebane. Dengang faldt 'Sensation' sammen med pokalkampen mod Brøndby, hvor FCK måtte afgive hjemmebanefordelen og afvikle kampen på Brøndby Stadion.

Anders Hørsholt har tidligere forklaret, hvordan fejlen kunne ske igen.

- Det er som udgangspunkt ikke et tema at spille andre steder end i Parken. Hvis lodtrækningen falder så uheldigt ud, vil vi satse på at spille den første kamp hjemme. Det er en skidt situation at havne i, men vi kan ikke lave den om. Og på det tidspunkt, hvor vi traf beslutningen, var vores målsætning og vores forventninger noget helt andet, end det det endte med, har han sagt til Tipsbladet.dk

1 af 2 Coldplay-koncerten i Parken 28. august er for længst udsolgt. (Arkivfoto: AP)
2 af 2 Anders Hørsholt får tæsk - og lidt ros - af FCK-tilhængerne for Coldplay-fadæsen. (Foto: Jesper Mortensen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen