FCK-træner advarer: Fejl vil få konsekvenser

Ariël Jacobs vil onsdag aften mod Club Brügge få svaret på, hvor hans FCK-hold står i europæisk sammenhæng

Ariël Jacobs skal regne ud, hvordan han besejrer sine landsmænd fra Club Brügge i CL-kvalifikationen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Ariël Jacobs skal regne ud, hvordan han besejrer sine landsmænd fra Club Brügge i CL-kvalifikationen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

FCK-træner Ariël Jacobs ved, hvor hans hold står i Superligaen. Det står nemlig med syv point for tre kampe, en godkendt sæsonstart for vicemestrene.

På europæisk niveau er historien dog en lidt anden. Med afgangen af Dame N'Doye, og med visse problemer i Europa League i sidste sæson, er FCK's niveau i Europa lige nu ukendt før den vigtige CL-kvalifikationskamp onsdag aften mod Club Brügge i Parken.

- Jeg går ikke og leder efter undskyldninger. Men vi kan konstatere, at vi skal spille to meget vigtige kampe mod Brügge uden vores topscorer, siger Jacobs.

- Hvis vi laver de samme fejl mod Brügge, som vi lavede sidste søndag, så bliver vi straffet, for modstanderen er både dygtigere og spiller mere smart i europæisk sammenhæng. Små fejl, små detaljer, kan blive afgørende og få konsekvenser, siger FCK-træneren.

Se også:

Se også: Medie: Everton overvejer FCK-spiller

Jacobs kender Club Brügge temmelig godt, men det er ikke nogen stor fordel, mener belgieren.

- Hvis det var så afgørende, så ville alle trænere i de nationale mestre blive mestre, fordi de kender modstanderne indgående. Så sådan kan man ikke helt stille det op. Men vi kender da deres styrker og svagheder. Om vi så kan udnytte vores viden, må vi vente og se, siger Jacobs, sopm på ét punkt har en fordel:

- Vi har stort set ingen skader haft i opstarten. Jeg har været vant til at have fire-fem skadede spillere uge efter uge, men vi har stort set været forskånet for skader. Det er kun Sölvi Ottesen, der har en lille skade. Vi tester ham på tirsdagens træning for at se, om han kan spille mod Brügge, siger Ariël Jacobs.

Se også:

Se også: FC København skal købe tre mand - nu

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen