N'Doye presser citronen

De tyrkiske medier er sikre på at Dame N'Doye bliver Trabzonspor-spiller, men FCK-spilleren spiller højt spil

Dame N'Doye forhandler stadig om sine personlige vilkår i Trabzonspor. (Foto: René Schütze)
Dame N'Doye forhandler stadig om sine personlige vilkår i Trabzonspor. (Foto: René Schütze)

Pokerspillet om Dame N'Doye fortsætter.

Den 27-årige senegaleser er ikke med, når FC København i eftermiddag i Haderslev møder SønderjyskE, og mere og mere tyder på, at sidste sæsons Superliga-topscorer har spillet sin sidste kamp for hovedstadsklubben.

Det store spørgsmål er, hvem han skal score sine mål for i fremtiden.

I Tyrkiet er de fuldstændig overbeviste om, at det bliver for Trabzonspor.

Tyrkerne havde tidligere på ugen en delegation i København, og selv den første drøftelse blev kort (sportsdirektør Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet: ' Det viste sig, at grundlaget for en videre dialog ikke var til stede'), så skulle de to klubber ifølge Ekstra Bladets oplysninger nu i hovedtræk være blevet enige om en transfer i omegnen af seks mio. euro (ca. 45 mio. kr.).

Alligevel er det langtfra sikkert, at Dame N'Doye ender i det nordøstlige Tyrkiet. For Trabzonspor mangler stadig at blive enige med Dame N'Doye om hans personlige vilkår, og her skulle der ifølge Ekstra Bladets oplysninger fortsat være en bid vej.

Pokerspil
For i Dame N'Doye-lejren har de ikke tænkt sig at afvige fra deres krav - og Trabzonspor tøver med at opfylde dem.

Det store pokerspil er med andre ord i fuld gang.

For Dame N'Doye drejer det sig ikke kun om at presse den højest mulige løn ud af tyrkerne. Det er drejer sig i lige så høj grad om at få andre interesserede klubber på banen, inden det er for sent.

For det er ved at være sidste chance, hvis man vil have den farlige angriber, der næppe ville vælge Trabzonspor, hvis der var frit valg på alle hylder.

Rubin Kazan har tidligere på sommeren fået afvist et bud på lige over 41 millioner kroner, men den russiske klub kan komme på banen igen og udfordre tyrkerne i kampen om den gyldne Dames underskrift.

Ekstra Bladet var i går i kontakt med Dame N'Doyes agent, Niclas Jensen, men den tidligere landsholdsback havde ingen kommentarer vedrørende angriberens fremtid:

- Der skal nok blive meldt noget ud, når der er noget at melde ud. Lige nu er han stadig FC København-spiller, sagde agenten, som Dame N'Doye har betroet sine kort i transferpokeren.

West Ham - nej tak
Dame N'Doye er de seneste måneder blevet kædet sammen med en lang række klubber, men pilen peger lige nu i retning af enten Tyrkiet eller Rusland.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Premier League-oprykkeren West Ham tidligere været på banen, men et skifte til Londonklubben bliver der næppe noget af i denne omgang.

West Ham købte midt på ugen angriberen Modibo Maiga i franske Sochaux for 45 millioner kroner. Det samme som et styk ombejlet senegalesisk Superliga-topscorer koster.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen