Kold tyrker til N'Doye

Fupbillede: FCK afviste i en fondsbørsmeddelelse, at Dame N’Doye var på vej til Trabzonspor

Det bliver ikke Trabzonspor, der løber med Dame N'Doye. (Foto: Lars Poulsen)
Det bliver ikke Trabzonspor, der løber med Dame N'Doye. (Foto: Lars Poulsen)

Trabzonspor-præsident Sadri Sener nåede at få et billede af sig selv i selskab med Dame N’Doye, men det bliver vist også alt, han kan prale med.

For Tyrkiet bliver ikke FC København-angriberens næste destination.

– Det er rigtigt, at jeg i dag (tirsdag, red.) har haft et møde med en delegation fra Trabzonspor, og at temaet var N’Doye.

Læs også:

Se også: FCK om N'Doye: Vi forhandler med flere klubber

– Mødet varede kun ganske kort, da det viste sig, at grundlaget for en videre dialog ikke var til stede, skriver sportsdirektør Carsten V. Jensen i en sms til Ekstra Bladet.

Ikke det smarteste
Trabzonspor fortæller på sin hjemmeside godt nok om forhandlinger med FCK, men reelt er klubben fra Trabzon altså sat på en kold tyrker efter et noget kaotisk forløb.

Dame N’Doyes agent, Niclas Jensen, ønsker ikke at komme ind på de konkrete detaljer i forhandlingerne, men lader skinne igennem, at det fra tyrkisk side er blevet kørt på en – skal vi sige – alternativ måde.

Læs også:

Se også: Agent afviser N'Doye-handel

– Men jeg har intet at udsætte på FC København. Hele situationen er blevet håndteret meget professionelt fra Carsten V.

Jensens side.

– Men hvordan kan Dame N’Doye, inden der er en aftale på plads, havne på et billede sammen med en tyrkisk klubpræsident?

– Det er måske heller ikke det smarteste, men det billede er blevet taget i anden sammenhæng, og det er ikke sket i en forbindelse med en forhandling, siger Niclas Jensen.

I dialog med flere
Den tyrkiske klubs interesse i Dame N’Doye er oprigtig, og klubben har ifølge Ekstra Bladets oplysninger også budt mere end de ca. 22-23 millioner kroner, der i første omgang blev nævnt.

Det var altså ikke, fordi parterne var milevidt fra hinanden, men der var fortsat en bid vej, ligesom N’Doyes personlige krav heller ikke var blevet honoreret af Trabzonspor.

Læs også:

Se også: N'Doye forhandler med Trabzonspor

Den tyrkiske klub er langtfra ene om at have lagt billet ind på den 27-årige senegaleser.

– Der er dialog med flere forskellige klubber, og at der ikke er indgået endelig aftale med nogen klub om salg af N’Doye, skriver FC København i den fondsbørsmeddelelse, som klubben i aftes så sig nødsaget til at udsende, da Dame N’Doye pludselig dukkede op på et billede med en tyrkisk klubpræsident.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen