Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

FCK afviser bud på 41 mio.

Rubin Kazan har i første omgang fået afvist deres bud på Dame N'Doye af FCK

Flere udenlandske klubber har Dame N'Doye i kikkerten, og FCK-angriberen kan meget vel være tabt for sølvvinderne inden for få uger. (Foto: Lars Poulsen)
Flere udenlandske klubber har Dame N'Doye i kikkerten, og FCK-angriberen kan meget vel være tabt for sølvvinderne inden for få uger. (Foto: Lars Poulsen)

Dame N'Doye er en af de spillere, som den nye belgiske træner, Ariël Jacobs, skal bygge sit hold op omkring, men han kan snart være fortid hos den detroniserede mesterklub, FC København.

Ekstra Bladet erfarer, at FCK har fået et bud på N'Doye, men sportsdirektør Carsten V. Jensen har is i maven og afvist henvendelsen fra den russiske storklub, Rubin Kazan.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har russerne budt 5,5 mio. euro, svarende til 41,2 mio. kr., for N'Doye, der stadig har to år igen af sin FCK-kontrakt, men det seneste halve år har sendt klare signaler om, at han vil prøve kræfter på et højere niveau end Superligaen.

Læs også:

Se også: Kommentar: Stærkt træk af FCK

Derfor kan man godt sige, at Carsten V. Jensen spiller højt spil i håbet om, at buddet bliver højere og der kommer større klubber på banen, så prisen kan presses yderligere i vejret.

Det er faktisk anden gang, russerne melder sig i jagten på den senegalesiske bomber. I 2010, da FCK havde sendt Kazan ud af Champions League, forsøgte de sig første gang. Ved den lejlighed fik russerne afvist et bud i omegnen af 60-65 mio. kr.

Sportsdirektør Carsten V. Jensen er lidt afmålt, når snakken handler om Dame N'Doyes fodboldmæssige fremtid i FCK.

- Har I fået et bud på N'Doye?

- Vi kommenterer aldrig på, om der er kommet bud på N'Doye eller andre af vores spillere. Den politik ændres ikke, fordi vi har fået en ny træner.

- Kan du udelukke, at N'Doye forsvinder fra jer i dette transfervindue?

- Jeg kan ikke udelukke noget. Det handler om, at vi også er ansvarlige i forhold til økonomien. Og når spillere - og nu taler jeg generelt - gør det godt, bliver der naturligt interesse for dem. Men det er vores indtryk, at de store klubber ikke begyndt at røre på sig endnu.

- Vil det sige, at du har sat et prisskilt på N'Doye?

- Det er klart, at vi har en fornemmelse for, hvad vi mener, alle vores spillere er værd. Det er vigtigt, at vi optræder økonomisk ansvarligt i alt, hvad vi foretager os.

- Handler det ikke om, at I også skal opfylde spillernes ambitioner?

- Vi har løbende en dialog med både spillerne og rådgiverne for at finde ud af, hvor vi står over for hinanden. Det handler jo om ambitiøse spillere, men jeg har FCK's interesser at tænke på.

Det var i går ikke muligt at træffe Dame N'Doyes agent, Niclas Jensen, for en kommentar.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen