Ekspert: Godt valg af FCK

Fodboldeksperten Per Frimann ser FC Københavns valg af Ariël Jacobs som ny træner som fornuftigt og positivt

Det er ikke et helt dumt valg, FC København har taget med ansættelsen af den 58-årige belgier Ariël Jacobs som ny træner.

I hvert fald ikke ifølge fodboldeksperten og 3+-kommentator Per Frimann, som spillede i Anderlecht 1982-88 og stadig følger belgisk fodbold tæt.

Læs også:

Se også: FCK hyrer mestertræner

Selv om Jacobs er ukendt på disse breddegradder, så er det ikke fordi han mangler erfaring eller succes. To belgiske mesterskaber med Anderlecht i de seneste fire år samt en fortid som assistenttræner for det belgiske landshold er blandt hans meritter.

- Jeg tror, det er et godt valg for FCK. Han er en erfaren træner, der kommer til Danmark med mange ting i rygsækken - på en positiv måde, siger Frimann til ekstrabladet.dk.

- Han er en trænertype, der tilpasser sin stil i meget i forhold til det materiale, han har til rådighed. Han ser også meget på de modstandere, han står overfor, siger han.

Ariël Jacobs forlod Anderlecht efter massiv kritik fra medier og fans, som synes, han spiller alt for defensivt. Den kritik er Frimann ikke enig i, selv om han anerkender, at det ikke altid er vildt underholdende at se på.

Læs også:

Se også: FCK-træner mobbet ud i Anderlecht

- Han spillede både sprudlende og kedeligt med Anderlecht, men han fik resultaterne. Han er hverken en Drillo eller en Laudrup type. Forstået på den måde, at hans stil ikke er destruktiv og kedelig, men den er heller ikke Laudrupdsk, siger han.

- Han befinder sig vel midt i mellem. En type, der fagligt er klædt rigtig godt på. Spillerne kan lære utrolig meget af ham. Slet ingen tvivl om det, siger Per Frimann.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen