Tysk topklub overvejer Claudemir

Trods langvarig formkrise følger Borussia Mönchengladbach FCK's Claudemir nøje

Claudemir var et hit, da FCK spillede Champions League - her mod Chelsea. Siden har formen og spillet ikke været i top. (Foto: Lars Poulsen)
Claudemir var et hit, da FCK spillede Champions League - her mod Chelsea. Siden har formen og spillet ikke været i top. (Foto: Lars Poulsen)

Han var en af FCK's nøglespillere i efteråret 2010, da de danske mestre overraskede i Champions League.

Men siden William Kvist forlod FC København har Claudemir haft vanskeligt ved at finde formen fra dengang, og den brasilianske midtbanespiller kan være på vej væk.

I hvert fald skriver Kicker, at Borussia Mönchengladbach, der er på kurs mod en fjerdeplads i Bundesligaen, har et godt øje til Claudemir.

Ifølge det tyske fodboldmagasin var vicepræsident Rainer Bonhof og sportsdirektør Max Eberl i Haderslev, da FCK i onsdags spillede sig i pokalfinalen - med hiv og sving.

Se også: Christian Poulsen: FCK er en mulighed

Tipsbladet har talt med den danske scout for Borussia Mönchengladbach, Ove Flindt-Bjerg, som ikke vil bekræfte hverken interessen for Claudemir eller tilstedeværelsen onsdag.

Men at Claudemir kan være interessant, erkender han.

- Hvis Claudemir kan komme op på det niveau, han viste, da han spillede Champions League med FC København sidste sæson, så er han der, hvor han vil kunne begå sig i Bundesligaen. Men han har jo ikke haft det niveau i lang tid, siger Flindt-Bjerg til Tipsbladet.

FCK's midtbane har denne sæson ikke været specielt velfungerende. Hverken Claudemir eller Christian Grindheim har kunnet få spillet til at fungere.

Claudemir har kontrakt med FCK indtil sommeren 2015.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere