FCK sejrede i topopgør

Horsens havde chancerne mod FC København, men løverne var kyniske i den modsatte ende og løb med sejren

Mads Agesen Horsens begår straffe mod FCK's Cesar Santin. (Foto: Lars Poulsen)
Mads Agesen Horsens begår straffe mod FCK's Cesar Santin. (Foto: Lars Poulsen)

AC Horsens var kommet til Parken for at spille fodbold, men måtte alligevel strække våben over for et kynisk FCK-mandskab.

Topopgøret i Parken var en åben affære med chancer i begge ender, dog med de mest åbne til gæsterne fra AC Horsens.

Det hjælper dog ikke meget, hvis man ikke scorer på de gigantiske tilbud, man får tilspillet sig. Omvendt skulle FCK ikke bruge de helt store chancer for at vise deres kyniske udnyttelse igen.

Læs også:

Se også: Lyngby sænket af tysk dynamit

Ved stillingen 1-1 blev den for Manchester United interessante Oviedo nemlig matchvinder, da firsttimede bolden i kassen fra tæt hold. Oplægget kom fra Bengtsson, der iskoldt udnyttede en brøler i Horsens-forsvaret af Søren Jensen, og så smæøkkede læderet ind til netop Ovideo.

I første halvleg havde FCK bragt sig foran på straffe ved Cesar Santin, der var begået mod - Cesar Santin. Den sparkede brasilianeren stensikkert ind, og føringen i Parken var en kendsgerning.

Se mere:

Se også: Rødt kort kunne ikke stoppe SønderjyskE

Horsens fortsatte dog med at tilspille sig den ene store chance efter den anden, men både Lasse Kryger og Ken Fagerberg strålede med deres uskarphed foran Johan Wilands mål.

Eller ... I et enkelt tilfælde var Ken Fagerberg faktisk farlig. Det var ved udligningen efter 66 minutter, hvor han fra sidelinjen tog et rush ind i feltet og afsluttede i det lange hjørne uden chance for Johan Wiland.

Efterfølgende var det den ufarlige Fagerberg, der igen huserede foran mål, og det takkede GFCK altså ved at straffe Sørens jensens forsvarskiks, der førte til at Oviedo blev matchvinder for løverne hjemme i Parken.

Det var FCK ottende sejr ud af otte mulige på hjemmebane mod AC Horsens.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere