FCK-profiler lever fint uden champagnebold

Lars Jacobsen erkender, at der ikke er meget guld- eller champagnebold over FCK's offensive spil i øjeblikket

FC København spiller ikke champagnebold, men bliver alligevel ved med at vinde. FCK er ubesejret i foråret og søndag måtte AC Horsens forlade Parken med et 1-2-nederlag i bagagen.

- Så længe vi bliver ved med at vinde, uanset om det er champagnefodbold eller ej, så er det dejligt at holde de seks points forspring til FC Nordsjælland.

- Vi har en hjemmekamp mod AaB næste gang, som vi skal vinde. Og så er der endnu færre kampe. Vi skal vinde dette mesterskab. Det er vores målsætning, siger Lars Jacobsen.

Se også: FCK sejrede i topopgør

Højrebacken måtte udgå med en skade, men nåede forinden at lave oplægget til FCK's sejrsmål.

- Vi går ikke så højt op i, om det er blændende fodboldspil i øjeblikket. Det ved vi godt, det ikke er. Men vi får de tre point, og det er ikke uvæsentligt.

Meget på spil
- Vi nærmer os afslutningen, og der står meget på spil. Det gælder en direkte kvalifikation til Champions League, og det vil betyde utrolig meget for alle klubber. Og det vil betyde ufattelig meget for os, fastslår Lars Jacobsen.

Landsholdsspilleren erkender, at billetten til Champions Leagues gruppespil, som den danske mester bliver tildelt, fylder noget i hovedet på spillerne.

Se også: Horsens føler sig bortdømt i Parken

- Uanset om man vil det eller ej, så er det noget, der ligger en lille smule i baghovedet. Det er et pres, vi skal lære at leve med. Indtil videre har det måske ikke været sublimt fodboldspil i foråret.

- Men vi har været dygtige til at få skrabet de point sammen, som har været nok til at udbygge forspringet siden jul. Det er vi tilfredse med, fastslår Lars Jacobsen.

Mangler i offensiven
Holdkammeraten Christian Grindheim mener, at meget kan ske endnu i kampen om DM-guld.

- Vi kan ikke lade FC Nordsjælland komme for tæt på. Vi har ikke tabt i foråret, og det er bare om at fortsætte. Vi står godt defensivt, men vi mangler lidt offensivt.

Se også: FC København-træner ser DM-guld nærme sig

- Vi ved, FCN har en god sæson og har fundet formen igen. Vi skal blive ved med at vinde vores kampe, og så kan FCN gøre, hvad fanden de vil, siger Christian Grindheim.

Der resterer seks spillerunder af Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere