FC København-træner ser DM-guld nærme sig

Det danske mesterskab kommer tættere på, men der er stadig lang vej, påpeger FCK-træner Carsten V. Jensen.

FC København slingrer ikke på vej mod det danske mesterskab. Søndag vandt FCK 2-1 hjemme over AC Horsens og holder dermed FC Nordsjælland bag sig i toppen af Superligaen.

Forskellen er seks point i FCK's favør, men københavnerne kigger ikke specielt meget på, hvad rivalerne nordpå foretager sig.

- Vi gør ikke ret meget ved, hvad FC Nordsjælland render og laver. Vi noterer os selvfølgelig, hvad der foregår. Men vi kan ikke rigtig bruge kræfter på det. Vi må sørge for vores eget, fastslår Carsten V. Jensen.

Se også:

Se også: Horsens føler sig bortdømt i Parken

FCN vandt lørdag ude over AaB og kom tre point nærmere førstepladsen. Men kun i knap et døgn, for så havde FCK genetableret forspringet.

- I forhold til mesterskabet er det sådan, at vi nærmer os opløbssvinget. Og hvis vi kan holde afstanden, så ser det jo fint ud. Der forsvinder hele tiden nogle kampe fra kalenderen, og vi holder afstanden.

- Men der er lang vej endnu, og vi har også snart en spændende kamp mod FC Nordsjælland, siger Carsten V. Jensen.

Læs også:

Se også: EM i fare: Lars Jacobsen frygter det værste

FCK kan stadig tabe mesterskabet, selv om det virker mere og mere usandsynligt, mener han.

- Det er sket mange gange før, at man er kommet ind i en negativ stime. Men alt andet lige, så skal vi smide væsentligt flere point end de andre i de resterende kampe.

- At skulle smide seks point mere end vores konkurrent er vanskeligt, men det er set før, påpeger Carsten V. Jensen.

- Vi kan alle sammen se, at FCN stadig skaffer point. Og så længe de hænger i, så må vi forsvare os. Og det synes jeg, vi gør godt, mener FCK-træneren.

Se mere:

Se også: FCK sejrede i topopgør

Carsten V. Jensen er også godt tilfreds med, at FCN trods omsider har meldt ud, at de går efter guldet og en plads i Champions League.

- Det er dejligt at se. Nu har de meldt klart ud, at de går efter guldet og Champions League, og det er jo rart. Så er der i hvert fald to hold, der gerne vil, siger Carsten V. Jensen.

Der resterer seks spillerunder af Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere