Lars Jacobsen: Vigtigt at lave mange mål

Med 5-0 over HB Køge kan FC København endegyldigt lukke snakken om scoringskrise, og det passer mestrene fint

FC København er godt på vej mod endnu et dansk mesterskab, men foråret har ikke været en dans på roser for københavnerholdet.

FCK har spillet 0-0 i tre ud af syv kampe, og holdet er blevet kritiseret for at lave for få mål og for at være lidt for afhængige af topscorer Dame N'Doye.

Det billede blev dog ændret i dag på Seas-Nve Park, hvor N'Doye slet ikke scorede, men hvor gæsterne alligevel vandt 5-0, og de mange mål glæder backen Lars Jacobsen.

Se også: FCK kvaste HB Køge komplet

- Det er altid dejligt at tage herned og kunne vinde komfortabelt. Vi har ikke lavet så mange mål i foråret, så det er fantastisk at lave fem kasser, siger Lars Jacobsen.

FC København kom tidligt en mand i overtal og scorede til 2-0 efter godt en time, men alligevel kværnede holdet videre og lavede yderligere tre mål. Det var helt bevidst, at holdet ikke slappede af trods en komfortabel føring.

- Vi sparede ikke på kræfterne, for det var vigtigt for os at lave mange mål. En 5-0-sejr taler for sig selv, så vi kan med god smag i munden sætte os ind i bussen og køre tilbage til Frederiksberg, siger Lars Jacobsen.

Se også: FCK-målscorer: Spillet kan blive meget bedre

FCK-træner Carsten V. Jensen er også glad for, at holdet satte styrkeforholdet helt på plads.

- Vi er et bedre hold, og det får vi vist. Vi er title-holders, og HB Køge ligner en kommende nedrykker. Vi må påtage os ansvaret for at tage herned og levere en ordentlig vare. Det vidste sig at være mere end nok i dag, siger Carsten V. Jensen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere