Hvad snakker du om, Morten?

Landstræner Morten Olsen kritiserer niveauet i Superligaen. FCK-træner Carsten V. Jensen afviser landstrænerens kritik

Morten Olsen kritiserer Superligaen for at have for lavt et bundniveau. (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen kritiserer Superligaen for at have for lavt et bundniveau. (Foto: Lars Poulsen)

Landstræner Morten Olsen ærgrer sig over bundniveauet i Superligaen. De bedste hold kan ikke måle sig med topholdene i Belgien og Holland, mener landstræneren.

- Niveauet i foråret har været meget svingende. Jeg har set nogle gode kampe med godt spil. Men der har så sandelig været det helt modsatte. Der er bare spillerunder, hvor mange af kampene desværre rammer et meget lavt bundniveau, siger Morten Olsen til BT.

Han mener, at topholdene i Belgien, Holland og Schweiz er skarpere end topholdene i Danmark lige nu, selv om han også peger på gode ting ved Superligaen og peger på AaB's talenter og FCM's, FCN's og Silkeborgs spilkoncepter.

Men kritikken fra landstræneren rammer forbi, mener Carsten V. Jensen, sportsdirektør og træner i FC København.

- Hvor er fakta? Jeg synes, der bliver spillet fin fodbold. At man baseret på otte kampe i foråret ikke synes, at bundniveauet ikke har været godt nok, synes jeg er udokumenteret. Jeg synes ikke, det er anderledes, end det altid har været, siger Carsten V. Jensen.

Han erkender dog, at vægtskålen lige nu tipper Belgiens og Hollands vej.

- Hvis man kigger på dansk fodbold over de sidste 5 til 10 år, så er der ingen tvivl om, at udviklingen har været rigtig flot. Så kan det godt være, at der lige nu er en lille tilbagegang - også europæisk. Men det er naturligt, siger FCK-bossen til BT.

- Man kan ikke bare tage et forår. Det synes jeg ikke er særligt seriøst.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere