Santin antyder exit i FCK

Cesar Santin har planer om at vende tilbage til Kalmar i svensk fodbold, afslører han i interview

Cesar Santin - vil godt spille i Kalmar igen. (Foto: Jens Dresling)
Cesar Santin - vil godt spille i Kalmar igen. (Foto: Jens Dresling)

Cesar Santin er ikke umiddelbart på vej væk fra FCK - men når han forlader de danske mestre, så skifter han formentlig til svensk fodbold.

Det siger FC Københavns brasilianske angriber i et interview med Fotbolldirekt.se.

- Jeg vil spille i Kalmer igen. Hvis klubben vil, så lover jeg at komme tilbage, siger Santin.

Han fastslår dog, at skiftet ikke er umiddelbart forestående:

- Vi er på vej mod titlen, og jeg får chancen for at spille Champions League en gang mere, og det er hvad jeg lige nu er indstillet på. Nu handler alt om at vinde ligaen igen. Men jeg lover at spille et par sæsoner i Kalmer igen, det kan du skrive, siger Santin, der i 2008 skiftede fra Kalmar til FCK.

Se også: 'Får lange nosser af Santin'

31-årige Santin har kontrakt med FC København til og med næste sæson, så antydningen om derefter at skifte tilbage til svensk fodbold ligner en oplagt karriereplan for brasilianeren, der har en datter, som bor i Kalmar. Og kontakten med den svenske klub og byen holdes ved lige.

- Jeg er der mindst en gang om måneden, så jeg ser jo folk fra klubben ganske ofte, siger Santin, som dog sikkert vil ændre planer, hvis en klub pludselig tilbyder en givtig kontrakt.

Det er der dog ikke meget der tyder på. Angriberen selv er da heller ikke helt tilfreds med sin form og sæsonen, som den er forløbet hidtil.

- Jeg spiller alle kampe, men jeg laver ikke så mange mål, som jeg godt ville. Spillemæssigt føles det bedre og bedre. Jeg er i hvert fald helt skadesfri nu, siger Santin.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere