CV: Der manglede ’nogle banditter’

Aftenens lokalbrag i Parken blev overværet af det laveste antal til en tilsvarende kamp siden 1996

PARKEN (ekstrabladet.dk): ’Blot’ 22.165 tilskuere var på plads i Parken til aftenens 3-1-opgør mellem lokalrivalerne fra FC København og Brøndby. Og det undrede bl.a. FCK-træner Carsten V. Jensen.

- Det er jo fordi, der manglede nogle af de banditter dernede …, sagde han efter kampen og henviste til udebaneafsnittet, hvor mindre end 100 Brøndby-tilskuere havde taget plads til kampen.

- Det, der glæder mig - og det er jo egentlig mærkeligt - er at de ikke er herinde for at støtte deres hold. Det undrer mig lidt. Og så glæder jeg mig over, at vores egne var på plads, lød det fra ’CV’.

De kæmper en kamp for tiden
Brøndbys fans skulle transporteres i bus fra Brøndby for at måtte tage plads i udebaneafsnittet, og flere hundrede andre Brøndby-tilskuere havde derfor blot taget plads rundt omkring på andre tribuner. Men det kunne ikke ændre på, at aftenens tilskuertal er det laveste til en Superligakamp mellem FCK og Brøndby i Parken siden juli 1996.

- Det var lidt mærkeligt. Vi har været vant til, at der er mange flere fra Brøndby. Der var selvfølgelig nogle få, og det var fint. De var klar, da vi gik ind til pausen og lige havde scoret. De heppede på os og skreg os ind i hovedet, lød det fra Brøndby-spilleren Mike Jensen, der fortsatte.

- Man kan jo godt lide, at der er rigtig mange tilskuere på lægterne. Men fansene kæmper åbenbart en eller anden kamp for tiden, og det gider jeg ikke blande mig i. Hvis de føler, de kæmper for noget, så er det fint nok, sagde Mike Jensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer