Efter kanonslag: FCK-fan udleveret af sine egne

- Vi har ikke oplevet selvjustitits blandt fansene på denne måde før, siger FCK-direktør Anders Hørsholt

Der var ikke så meget blus på i Lyngby, som deres tidligere på foråret var i Aalborg (billedet). Til gengæld var der et iøjnefaldende tilfælde af selvjustits. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
Der var ikke så meget blus på i Lyngby, som deres tidligere på foråret var i Aalborg (billedet). Til gengæld var der et iøjnefaldende tilfælde af selvjustits. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

Fyrværkeri på FCK-afsnittet til søndagens kamp i Lyngby irriterede direktør Anders Hørsholt.

Men der var også noget at glæde sig over. Et kanonslag mod kampens slutning kunne snart sagt høres i hele Lyngby-Taarbæk kommune, men efterfølgende blev manden, der havde fyret det af, pågrebet af andre på FCK-afsnittet.

- Tre mand løb op og fik fat i ham, der havde gjort det, og udleverede ham til kontrollørerne, fortæller en FCK-fan, der stod på afsnittet, til ekstrabladet.dk.

- Da vi forlod stadion, var der lige ved at blive ballade mellem FCK-fansene uden for stadion, fordi folk var så tossede på manden, fortæller supporteren.

FCK-direktør Anders Hørsholt glæder sig over det, han ser som en ny form for selvjustits blandt de rejsende fans.

- Vi hørte jo alle sammen, at der blev fyret et kanonslag af, men efterfølgende hev nogle af fansene fat i manden, der havde gjort det, og udleverede ham til vores kontrollører, bekræfter FCK-direktøren til ekstrabladet.dk.

- Vi har ikke oplevet selvjustits blandt fansene på denne måde før, så det er vi selvfølgelig glade for. Vi noterer os, at de hjælper os med deres selvjustits, og det gør en verden til forskel.

- Nu må vi lige sikre os, at det er den rigtige mand, ved hjælp af vores videoovervågning fra Lyngby, og så kan han se frem til en lang karantæne, siger Anders Hørsholt.

Se også:

Ikke alle FCK-fans kunne opføre sig ordentligt i Lyngby (Foto: Magnus Holm) FC København Efter nye FCK-romerlys: Afsindigt irriterende

0 kommentarer
Vis kommentarer