Lars Jacobsen: Vi skal fokusere på os selv

Lars Jacobsen mener, FC København skal koncentrere sig om sine egne kampe og ikke fokusere på FC Nordsjælland

Sønderjyske hjalp FC København godt på vej til et dansk mesterskab ved at vinde 1-0 hjemme over guldaspiranterne FC Nordsjælland. FCK vandt senere 3-1 over Brøndby og er nu seks point foran FCN.

Men det skal FCK slet ikke fokusere på, mener holdets højre back Lars Jacobsen, som derimod kigger frem mod mandagens udebaneopgør mod AGF.

- Vi skal gøre vores eget arbejde færdigt. Vi har en svær kamp igen på mandag, og så kan det være barometeret tipper den anden vej.

- Det håber vi ikke, men det bliver sådan indtil slutningen af sæsonen, siger Lars Jacobsen.

Den danske landsholdsspiller lagde op til den vigtige scoring til 2-1, som Dame N'Doye satte ind. Det betød tre ekstra lune point ned til FCN.

- Vi skal fokusere på os selv. Vi skal ikke kigge på Nordsjælland. Jeg glæder mig selvfølgelig over, at vi tager tre point ekstra. Det er da logisk.

Se også: Sjælden Mike Jensen-ros til FCK

- Men det nytter ikke noget, at vi bliver ved med at sige, at nu skal vi også håbe, at FCN taber. For det kommer de ikke til at gøre hver weekend. Vi er nødt til at kigge på os selv og gøre arbejdet færdigt, fastholder han.

Inden forårssæsonen begyndte, havde FCK et forspring på fire point ned til FCN, som siden havde halet et enkelt point ind på FCK inden torsdagens spillerunde. Nu har FCK igen skabt yderligere afstand.

Men det er slet ikke nok til at berolige Lars Jacobsen, som kræver fuld fokus på hver enkelt kamp.

- Vi vinder ikke noget mesterskab ved at tro, at modstanderne taber, så vi kan nøjes med et enkelt point eller et nederlag en gang imellem, pointerer Lars Jacobsen.

Der resterer ni spillerunder i Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere