Carsten V.: Auri har vækket en sovende kæmpe

FC Københavns træner Carsten V. Jensen er fuld af lovord om aftenens besejrede modstander Brøndby, som han mener er en magtfaktor i dansk fodbold

Brøndbys formkrise ser ud til at være overstået, og på trods af torsdag aftens 3-1-nederlag til FCK i Parken, så har klubben fået godkendte 13 point af 18 mulige i foråret.

Læs også:

Pape Pate Diouf scorede 1-0-målet med en resolut inderside fra distancen. (Foto: Lars Poulsen) FC København FCK trækker fra

Vestegns-klubbens optur glæder FC Københavns træner og sportschef, Carsten V. Jensen, som tilsyneladende har savnet rivalerne i toppen af tabellen, og sender store roser til sin trænerkollega Auri Skarbalius.

- Det, vi har set i foråret indtil videre, gør det tydeligt, at der er en ny kraft og energi i holdet. Det har gjort, at lige kampe er tippet over til deres fordel, og de fortjener stor anerkendelse for det, siger Carsten V. Jensen.

- Det er Auris fortjeneste. Om det holder hele vejen hjem, må tiden vise, siger han.

Efter en flot forårsindledning ser han Brøndby som en tilbagevendt magtfaktor i Superligaen.

Læs også:

Foto: Kenneth Meyer Krimi Sammenstød mellem politi og fodboldfans

- Vi håber jo på, de bliver en magtfaktor, det skal de blive. Nej, de er allerede en magtfaktor i dansk fodbold. Auri har vækket en sovende kæmpe, siger Carsten V. Jensen.

Han er naturligvis også glad for sit eget hold, der efter 1-1 ved pausen lagde pres på gæsterne og sikrede sejren i anden halvleg.

- Der er tilfredshed herfra. De lavede en god præstation, og kampen var godt gennemført hele vejen, lyder det fra træneren.

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer