FCK-træner: Brøndby har fundet gamle dyder

Carsten V. Jensen kan genkende flere af de ting, der for flere år siden gjorde Brøndby til et frygtet mandskab

FC København-træner Carsten V. Jensen forventer en jævnbyrdig affære, når ærkerivalerne fra Brøndby torsdag aften gæster Parken.

Det er ellers mere end syv år siden, at Brøndby senest har prøvet at vinde en superligakamp i Parken. Men flere års Brøndby-krise er afløst af fornemt spil i dette forår.

- Brøndby har åbnet sæsonen rigtig godt og ligner efterhånden det hold, vi kender fra tidligere med stor entusiasme, energi, løbevillighed og fight i holdet. Det har bragt dem langt, siger Carsten V. Jensen til FCK's hjemmeside.

- De har spillet lige kampe, det jeg har set. Men præcis de her ting har måske tippet tingene over til deres fordel, og de har scoret 13 ud af 15 point i foråret, hvilket gør dem til forårets bedste hold.

FCK-træneren føler dog, at hans mandskab står godt rustet til at møde de formstærke rivaler.

- Vi skal håndtere det og tage mod dem. Vi skal møde dem selvtillid. Det er langt tid siden, at vi har tabt til Brøndby herinde, siger han med henvisning til Parken.

FC København topper Superligaen med 48 point, mens Brøndby har kæmpet sig væk fra bunden og indtager syvendepladsen med 31 point.

0 kommentarer
Vis kommentarer