FCK-direktør: Ståle er et ikon

Mestrene cementerede førstepladsen i Superligaen, men det meste handlede om en norsk træner, der - endnu - er træner i FC Köln

Ståle Solbakken blev søndag først meldt fyret af Kölner Express, inden klubben efter et krisemøde meldte ud, at han fortsætter. (Foto: AP)
Ståle Solbakken blev søndag først meldt fyret af Kölner Express, inden klubben efter et krisemøde meldte ud, at han fortsætter. (Foto: AP)

Dame N'Doye havde været den naturlige, den oplagte, at få i tale efter FC Københavns 3-1-sejr i Lyngby og senegaleserens to scoringer. Men meget lidt handlede om N'Doye, mens en hel masse handlede om Ståle Solbakken, der undervejs i Lyngby blev meldt skiftevis fyret og fredet i FC Köln.

Se også:

Solbakken er - ikke - færdig i FC Köln! (Foto: SPO) Tysk fodbold Ståle fyret i pressen - fredet af klubben

Almindeligt hemmelighedskræmmeri generelt i fodboldbranchen kombineret med strenge retningslinjer qua koncernens optræden på Københavns Fondsbørs gør imidlertid, at meddelsomheden på det konkrete plan er ganske sparsom i FC Københavns øverste ledelse.

- Ståle er et ikon i klubben. Han var her i mere end fem år og var en fantastisk god træner for os. Det er en svær situation, han står i, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke. Han skal nok klare den dernede. Han er dygtig og han har bevist, at han kan jobbet, siger direktør i Parken Sport & Entertaiment, Anders Hørsholt, til Ekstra Bladet ganske kort tid efter slutfløjtet på Lyngby Stadion.

Er navnet Ståle Solbakken oppe at vende, når I fra tid til anden holder møder om den sportslige fremtid i FC København?

- Det er slet ikke aktuelt. Vi har et fantastisk trænerteam i dag, som vi er fuldstændigt trygge ved, så det er slet ikke aktuelt for os at tale om Ståle Solbakken. Han er, hvor han er, vi er, hvor vi er, og det er vi rigtig glade for.

Kunne du forestille dig, at han nogensinde kom tilbage til FCK?

- Man skal aldrig sige aldrig, men det er ikke et tema.

Taler du med Ståle Solbakken fra tid til anden?

- Jeg taler ikke med Ståle Solbakken, Jeg ved ikke, om andre fra klubben gør det, men det vil jeg næsten tro, for han har jo været i klubben længe, så det vil næsten være mærkeligt, hvis ikke han har nogle folk i FC København, som han kommunikerer med, men du spørger, om jeg taler med ham, og der er svaret nej, fastslår Anders Hørsholt.

Se også:

Kris Stadsgaard forfølges af Lyngbys Bajram Fetai - det lykkedes Stadsgaard og FCK at afvise både Lyngby og angrebet fra FC Nordsjælland i toppen af Superligaen. (Foto: Magnus Holm) Lyngby N'Doye sænkede Lyngby

0 kommentarer
Vis kommentarer