Tre FCK-keepere holdt nullet

Midtbanespiller Thomas Kristensen reddede straffe, da FC København pryglede Vålerenga

Thomas Kristensen snupper straffesparket. (Foto: Anthon Unger)
Thomas Kristensen snupper straffesparket. (Foto: Anthon Unger)

Først stod Johan Wiland i FCK-målet i 45 minutter. Så blev svenskeren afløst af reservemålmand Kim Christensen, der vogtede buret i 25 minutter, inden han fik direkte rødt kort for en nødbremse. Så røg midtbanespiller Thomas 'TK' Kristensen ind mellem stængerne de sidste 20 minutter.

TK lagde ud med at redde Vålerenga-straffesparket og siden var der rene mirakler i FCK-målet. Tredjemålmand TK hoppede og dansede på stregen og blev fortjent hyldet ved hver eneste aktion fra de FCK-fans, der udgjorde hovedparten af de fremmødte 1242 tilskuere til træningskampen i Parken.

Læs også:

Se også: FCK smadrede norsk hold

- TK lavede jo mirakler på stregen. Jeg tror, jeg må banke på Carsten V. Jensens dør en af de nærmeste dage for at bede om at blive lejet ud. Sådan en konkurrence er jo umulig for mig, storsmilede det normale førstevalg på FCK's målmandspost, svenske Johan Wiland.

Træningskampen mellem FCK og Vålerenga endte i øvrigt 5-0 til de danske mestre. Mustafa Abdellaoue kom på banen efter en times spil ved stillingen 3-0 og scorede kampens to sidste mål i sin første kamp i Parken siden vinterskiftet fra - Vålerenga.

0 kommentarer
Vis kommentarer