FCK snupper Brøndby-sponsor

FC København har indgået en tøjaftale med Adidas fra sommeren 2012

Slut med Kappa på trøjerne (Foto: Anthon Unger)
Slut med Kappa på trøjerne (Foto: Anthon Unger)

- adidas ønsker at blive forbundet med de bedste og stærkeste brands. F.C. København er på alle måder en topklub, og derfor har vi indgået et partnerskab. Aftalen er den største, som vi nogensinde har lavet med en nordisk klub, og vil give os et tæt samarbejde med både klubben, spillerne og fans. Vi glæder os til at følge med F.C. København ud i Europa.

Sådan siger Mikkel Christensen, Country Manager for adidas Danmark om aftalen om et tøj-samarbejde med FC København fra den kommende sæson, som er blevet offentliggjort i dag.

FCK-spiller får 10 måneders karantæne

Det er ikke mere end en lille måned siden, at adidas og Brøndby besluttede ikke at forlænge aftalen om trøjesponsoratet, når den udløber den 30. juni i år.

- Vi vurderer naturligvis løbende værdien af alle vores sponsorater for at sikre, at vi får mest muligt ud af de samlede ressourcer. Sådan sagde Mikkel Christensen ved den lejlighed.

Slut med Adidas i Brøndby

Mens Brøndby ifølge ekstrabladet.dks oplysninger får Hummel som ny trøjesponsor, så har adidas altså vurderet, at det er hos ærkerivalen, firmaet får mest ud af deres ressourcer.

Med adidas som tøjsponsor kommer FC København i selskab med en lang række af Europas største klubber som Real Madrid, AC Milan og Chelsea FC. Partnerskabet mellem adidas og F.C. København træder i kraft den 1. juli 2012. Dagen efter BIFs aftale med firmaet udløber.