Alternativt FCK-hold tabte finalen

Spartak Moskva nedlagde de danske mestre i finalen i Copa de Sol

Pape Pate Diouf havde den største FCK-chance i kampen. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Pape Pate Diouf havde den største FCK-chance i kampen. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

FC København kunne ikke tage det sidste skridt og nedlægge Spartak Moskva i finalen af Copa del Sol.

Københavnerne stillede uden folk som Johan Wiland, Kris Stadsgaard, Christian Bolanos, Claudemir, Dame N'Doye, Cesar Santin eller Martin Vingaard i startopstillingen, men til trods for de fire sidstnævntes indskiftning i 2. halvleg kunne holdet ikke få udlignet den 1-0-føring, Nicolas Pareja i efter 34 minutter havde givet russerne på et frispark.

- Ved målet står der en angriber i vejen for mit udsyn, så jeg ville gerne have haft Gamboa til at skubbe lidt til ham, så jeg kunne se bolden. Det skete ikke, og derfor ser jeg først bolden, da den er forbi muren, og så er det lidt for sent. Så kommer jeg ikke ordentlig ud til den, sagde keeper Kim Christensen efter kampen til klubbens hjemmeside.

Træner Carsten V. Jensen var godt tilfreds med de 10 dage på La Manga.

Se også:

PSV i tvivl om Zanka

- Når man tænker på, at det var fjerde kamp på 10 dage, så var det godt gået af gutterne. Godt arbejde! Vi er glade for, at vi har leveret en ok kamp, og at vi slipper herfra uden skader.

- Det er også dejligt at se, at spillerne hiver sig selv op og leverer en god præstation efter at have været i træningslejr i så lang tid og have trænet og spillet i mange dage. Og at de hænger i til det sidste mod et stærkt russisk hold, siger træneren.

FCK's startopstilling (4-4-2): Kim Christensen - Christian Gamboa, Sölvi Ottesen, Ragnar Sigurdsson, Pierre Bengtsson - Youssef Toutouh, Thomas Kristensen, Christian Grindheim, Pape Pate Diouf - Morten Nordstrand, Mustafa Abdellaoue