FCK-legender nye spillere på boligmarkedet

Gravgaard, Hangeland og Don Ø er blandt de FCK-profiler, der sammen har dannet et selskab, som køber og sælger boliger

Det legendariske 'Copenhagen Airforce', Brede Hangeland og Michael Gravgaard, bruger hovedet på boligmarkedet. (Foto: Lars Poulsen)
Det legendariske 'Copenhagen Airforce', Brede Hangeland og Michael Gravgaard, bruger hovedet på boligmarkedet. (Foto: Lars Poulsen)

Under navnet GoEstate boltrer William Kvist, Michael Gravgaard, Jesper Grønkjær, Brede Hangeland, Lars Jacobsen og Flemming Østergaard sig nu på det noget turbulente ejendomsmarked, og uden at kunne leve fedt af det, så blev det dog til et overskud på en pæn halv million i 2010. I 2011 forventes overskuddet at blive på en rund million.

- Vi skal selvfølgelig ikke sætte penge til, men ellers er pengene ikke det vigtigste. Vi vil gerne vise, at fodboldspillere også har noget mellem ørene. At vi kan andet end at spille golf og playstation. Der skal være indhold i vores liv. Også når karrieren slutter. Vi skal have noget at tage os til, siger Michael Gravgaard, tidligere landsholdsspiller og midterforsvarer i FC København.

Han er direktør i firmaet, der har den rutinerede Flemming Østergaard som bestyrelsesformand. Alle seks er medejere, alle sidder i bestyrelsen, og alle beslutninger skal igennem kollektivet.

- Sådan har vi aftalt det. Alle har lige meget at skulle have sagt. Vi skal være enige om hver enkelt handel, og alle skal involvere sig. For eksempel har Lars Jacobsen lige lavet sin første handel. Vi bruger de værktøjer, vi har fra fodboldbanen. Der lærte vi at samarbejde, at håndtere nederlag og at arbejde under pres, siger Gravgaard.

Målet er fordobling i 2012
Han håber, at det, han har sat i gang sammen med sine tidligere holdkammerater, kan være med til at anspore andre professionelle fodboldspillere til at få sig et aktivt liv med udfordringer, når karrieren slutter.

- Jeg var selv med til at lave programmet Study for Players i Spillerforeningen. Hensigten var at spillerne skulle suge viden og uddannelse til sig, når det var muligt. For vi ser desværre, at mange tidligere fodboldspillere falder igennem, når karrieren er slut. Alle kan ikke blive fodboldagenter eller kommentatorer. Derfor er det vigtigt, at de finder noget andet at gå op i.

Det har Michael Gravgaard selv gjort sammen med sine tidligere holdkammerater. De kalder deres boligkoncept for Sell-Go-Live, og kort fortalt handler det om, at selskabet køber kundens nuværende bolig og sælger ham den nye. Det sikrer, at kunderne ikke ender i en situation med dobbelt husleje.

- Vores kunder er typisk unge familier der vil flytte fra deres lejlighed til et hus. Ofte på grund af familieforøgelse. Vi sørger for at de får det hus, de præcis vil have. Vi bygger det om efter deres ønsker så de får den bolig, de har drømt om. Samtidig køber vi deres lejlighed, og kan vi ikke hurtigt sælge den videre, udlejer vi den i stedet, forklarer Michael Gravgaard.

GoEstate har indtil videre to ansatte plus en række jyske underentreprenører. Håbet er at skabe yderligere arbejdspladser i 2012 og fordoble overskuddet. Det er jo fodboldspillere. De sætter sig mål.

Se også:

Se også: Spilmillioner til FCM og FCK

0 kommentarer
Vis kommentarer