Dame N'Doye i tumult på diskotek

FC Københavns topscorer Dame N'Doye beskyldes for vold på diskotek

Dame N'Doye beskyldes for vold. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Dame N'Doye beskyldes for vold. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Et smadret øjenbryn, en flækket læbe og en itureven skjorte. FCK's Dame N'Doye kan angiveligt andet end blot at svinge sit dyre højreben. I hvert fald hvis den anmeldelse der er indgivet til Københavns Politi imod ham viser sig at holde stik.

Fredag nat var den stærke angriber efter sigende involveret i en episode, hvor det i hvert fald var armmusklerne, der blev spillet med, da den 26-årige enmandshær hos københavnsklubben lod sig oplyse - ikke af stadionlamperne fra Parken - men af diskokuglen på det populære in-sted Zen i indre København.

Sammen med et større selskab - og i særdeleshed tæt omslynget af en afrikansk skønhed med langt krøllet hår - gjorde FCK-profilen ifølge to af Zens mandlige gæster på flere måder dansegulvet usikkert.

Under en dans kom FCK-angriberen angiveligt i nærkamp med to gæster - en 18-årig fyr og hans 33-årige kammerat. Tumulten udviklede sig først til verbalt slagsmål, dernæst ifølge de to gæster og deres anmeldelse til decideret nævekamp.

Foran adskillige juleopstemte diskoteksgæser skulle N'Doye og hans afrikanske ven ifølge de to mandlige gæster, der var involveret, blandt andet have revet den 18-årige mands skjorte i stykker og placeret en lige højre i fjæset på hans 33-årige kammerat, der forsøgte at lægge sig imellem. I stedet fik han flækket øjenbrynet.

- Vi stod alle på dansegulvet med ryggen til hinanden, og der er da helt sikkert blevet skubbet lidt til hinanden fra begge sider. Men lige pludselig tog han fat i mig. Min skjorte blev ødelagt og den kvinde, han var sammen med, kastede en flaske i baghovedet på mig, fortæller 18-årige Patrick om voldsepisoden.

N'Doye: Der skete ingenting
Dame N'Doye afviser de tos udlægning:

- Der skete ingenting. Der skete ingenting på diskoteket. Ikke andet end folk, der opfører sig mærkeligt, siger han til Ekstra Bladet.

Efter episoden på dansegulvet blev de to smidt udenfor af dørmænd. Her fortsatte det fysiske slagsmål. Nu mellem en dørmand og de to gæster.

Adam Falbert, medejer af diskoteket Zen, afviser de to anmelderes udlægning af episoden. De to har nu begge fået karantæne fra diskoteket, understreger han overfor Ekstra Bladet.

Læs mere i Ekstra Bladet mandag

Mere fra Ekstra Bladet+

Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind