Lars Jacobsen: Vi savner ikke en udfordrer

FC København-profilen Lars Jacobsen mener ikke, at FCK mangler en førsteudfordrer i Superligaen

Lars Jacobsen er fuldstændig ligeglad med rivalerne (Arkivfoto: Jens Dresling)
Lars Jacobsen er fuldstændig ligeglad med rivalerne (Arkivfoto: Jens Dresling)

Der er rigeligt med modstand til FC København i kampen om det danske mesterskab. Det mener FCK's Lars Jacobsen, selv om der er syv point ned til Superligaens nummer to, FC Nordsjælland.

- Vi mangler ikke en udfordrer. Jeg vil da hellere end gerne vinde med 30 point, hvis det kan lade sig gøre. Jeg er fuldstændig ligeglad.

- Vi skal kigge på os selv, og så er det de andre holds opgave at gøre det så godt, de kan. Det er jeg sikker på, at de også gør, siger Lars Jacobsen.

Har haft rigeligt med problemer
Det var ventet, at OB og Brøndby ville blive FCK's hårdeste rivaler i kampen om DM-guldet, men sidste års sølv- og bronzevindere er blot nummer otte og 10 efter 15 kampe.

Alligevel afviser københavnernes højreback, at FCK har for nemt ved at dominere i Superligaen, og emnet vækker en smule irritation.

- Jeg synes absolut ikke, vi mangler udfordring i den her liga. Det har vi også set på det seneste, hvor vi har haft rigeligt med problemer.

- Nu begynder vi så at få nogle point igen, og så begynder snakken om, at der ikke er noget modstand. Det er noget pladder, mener landsholdsspilleren.

Kigger kun på sig selv
Søndag vandt FCK over Lyngby, mens FC Midtjylland tabte til Silkeborg. Det betød, at FCN med en sejr over HB Køge rykkede op på andenpladsen.

- Hvem der skal være førsteudfordrer, det ved jeg ikke. Det er ikke mit problem. Vi kigger udelukkende på os selv i øjeblikket og sørger for at få banket de point ind på kontoen, der skal til.

- Det er måske rigtigt, at FC Midtjylland tabte, men i sidste uge var det FCN, der tabte, påpeger Lars Jacobsen.

Højrebacken var ekstra tilfreds med sejren over Lyngby efter over en måned uden sejr i Parken.

- Det er aldrig godt at tabe i Parken, og det vigtigste var, at vi efter tre kampe uden sejr fik stoppet den blødning herinde og fik sat tre point på kontoen. Det er det, jeg hæfter mig ved.

- Vi ved, der vil komme perioder, hvor det ikke lige flyder for os. Men vi er kommet et godt stykke vej, og det ser fornuftigt ud. Men vi skal stadig arbejde videre, bygge mere på og forbedre os hele tiden, fastslår Lars Jacobsen.