Annonce:
Annonce:

FCK-fans raser: Pisse farligt på tribunen!

Tyske og danske fans var blandet på en tribune i Parken, der var alt for mange, og de blev ikke kropsvisiteret

Det kunne være gået grueligt galt torsdag aften i Parken, fortæller flere FCK-fans til ekstrabladet.dk. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Det kunne være gået grueligt galt torsdag aften i Parken, fortæller flere FCK-fans til ekstrabladet.dk. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Flere FCK-fans har oven på Europa League-kampen mod Hannover 96 henvendt sig til ekstrabladet.dk, og alle med den samme klage:

Alt for mange fans blev lukket ind på øvre C-afsnittet i Parken, folk stod i lag på plateauerne, tyskere og danskere sad blandet, og mange af FC Københavns sæsonkortholdere, som sidder på øvre C, fik ikke den plads, de har betalt i dyre domme for.

Se også:

Europæisk blodtud til FCK

Det kunne faktisk være gået frygtelig galt, vurderer flere fans.

Kasper Larsen og hans 8-årige søn sad midt i kaos.

- Vi får dog vores pladser ved at smide dem (tyske fans) væk. Til min skræk ser jeg, at stort set hele tribunen er 'tysk', og jeg føler mig bestemt ikke særlig sikker, da der er mange skæve eksistenser imellem, skriver Larsen og fortsætter:

Se også:

Hannover-fans kaster kanonslag efter cyklister

Annonce:

- Hele kampen igennem er det svært at koncentere sig om det, det hele handler om, da det flere gange kommer til verbale sammenstød imellem tyskere og de få danskere, der var deroppe.

- Hvordan kan man holde FCK til ansvar? Det kunne være gået rigtig galt. Talte med flere vagter, der direkte bad os klage til FCK, da de var rystet over, at dette kunne ske, skriver Kasper Larsen.

Folk kunne ikke komme væk
En anden sæsonkortholder, Thomas Johansson, fortæller over telefonen:

- Der var lukket alt for mange folk ind. Vi snakkede om, at det måske var et par tusinde for meget.

- Samtidig blev vi ikke kropsvisiteret ved indgangen. De scannede heller ikke billetterne, som de plejer. Det virkede som om, der var solgt alt for mange billetter til øvre C, unummererede billetter, og at man bare havde opgivet at holde styr på det og bare åbnede sluserne, så folk kunne nå at komme ind til kampen, siger Johansson.

Annonce:

- Folk stod i kø to-tre etager ned fra det øvre dæk for at komme ind til deres pladser, fordi der var så mange fans oppe på tribunen, som ikke kunne finde et sted at sidde og bare stod på plateauerne, på trapperne og ved rækværkene.

- Under kampen stod folk i flere lag ved rækværkene. Det var rent kaos, og kontrollørerne havde givet op. De stod længere nede på trapperne. Der var sindssygt mange tyskere på tribunen. Det kunne være blevet pisse farligt, hvis der var opstået en paniksituation deroppe. Folk kunne ikke komme væk.

- Det er en ommer, FCK. Det var noget lort, lyder det fra sæsonkortholderen.

Se også:

Sölvi: Vi er et af de to bedste hold

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: