Om igen: FCK-fans får lov til udekampe

Først blev fansene udelukket fra udekampe - men nu har FCK ændret beslutning og sætter billetter til weekendens udekamp mod OB til salg

FCK og fanklubben FCKFC har indgået en aftale om fans til udekampene. (Foto: Jens Dresling)
FCK og fanklubben FCKFC har indgået en aftale om fans til udekampene. (Foto: Jens Dresling)

For fire dage siden meddelte FCK, at det var slut med fans til udekampene. Voldsom ballade i Hannover betød, at klubben ikke ønskede at have fans med på udebane.

Det fik naturligt nok FCK's fans til at reagere, og klubben meddeler nu, at man alligevel er klar til at sælge billetter til udekampene.

I morgen sættes billetter til weekendens kamp ude mod OB til salg, og afvikles den kamp uden problemer, bliver tidligere forhold for fansene genetableret.

'Mandag aften afholdte repræsentanter fra F.C. København, F.C. Københavns Fan Club og Nedre B møde vedrørende problematikken omkring udebaneafsnit. For at der kunne blive åbnet for adgang, var det nødvendigt, at alle på mødet kunne tilslutte sig ønsket om at F.C. Københavns hjemme- og udebanekampe afvikles uden vold, hærværk og trusler. Dette var alle enige om, hvorfor det blev aftalt, at der tirsdag morgen sættes billetter til salg til kampen i Odense,' skriver FCK på sin hjemmeside.

Beskæmmende at opleve
Desuden vil fans også fremover kunne købe merchandise under B-tribunen, hvis der ikke er vold og hærværk i Odense.

Læs også:

Se også: Kommentar: Vanvittig kollektiv afstraffelseSe også: FCK-fans: Hvad fanden sker der?!

Hannover-kampen fik ellers FCK til at meddele, at FCK ikke fremover ville have et udebaneafsnit på de stadioner, de spiller på.

- Det var beskæmmende at opleve uromagernes voldelige og hærgende adfærd under påskud af at være tilhængere af FC København. Dagsordenen fra uromagerne i aftes var vold og angreb på det tyske politi med romerlys og peberspray.

- Administrative FCK-medarbejdere i tilskuerindgangene blev overfaldet, og der blev øget hærværk på materiel, lød det før weekenden fra FCK.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen