Lars Jacobsen skifter til FCK

Den klubløse højreback vender atter tilbage til FC København

Lars Jacobsen skal atter agere stærk mand i FCK (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Lars Jacobsen skal atter agere stærk mand i FCK (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Lars Jacobsen har gået rundt uden klub, siden kontrakten med West Ham blev ophævet, men nu har han langt om længe fundet sin nye arbejdsgiver.

Landsholdsbacken skifter nemlig hjem til de danske mestre fra FC København.

Jacobsen har skrevet under på en halv-årig kontrakt med sin tidligere klub, der altså har ageret hurtigt, efter det kom frem, at Zankas skade var alvorligere end først antaget.

Lars Jacobsen har ellers tidligere afvist et skifte hjem til FC København og Superligaen, men nu er han altså kommet på andre tanker.

Se også: Lars J: Absolut ikke FCK

- Lars er en rigtig god spiller og vellidt i huset, og vi er meget glade for, at han vil hjælpe os efteråret ud. Efter Zankas skade er vi havnet i en vanskelig situation, men vi kan nu se frem mod efterårets tætte program, velvidende at vi har den dækning, og det antal spillere vi ønsker i forsvarskæden, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen til fck.dk

Lars Jacobsen selv ville gerne være blevet i udlandet, men har nu accepteret et skifte hjem til Danmark.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg efter kontraktudløbet i West Ham har ledt efter en ny udenlandsk arbejdsgiver. På trods af at det har været tæt på flere gange, er det af forskellige årsager imidlertid ikke lykkedes.

- Jeg har i en stor del af tiden holdt formen ved lige her i min gamle klub, og jeg er glad for, at jeg nu også kan give en hånd med, samtidig med at jeg får mulighed for at holde kampformen ved lige, hvilket er vigtigt ikke mindst set i lyset af landsholdets altafgørende efterårsprogram.

Landsholdsbacken får trøje nummer 2 i FC København.

0 kommentarer
Vis kommentarer