FCK-træner: Vi kan ikke sige nej

FC Københavns nye træner Roland Nilsson erkender, at FC København ikke kan holde på N'Doye, når der kommer et kæmpebud

FCK's nye træner, svenske Roland Nilsson, forstår godt, hvis FC København sælger Dame N'Doye til saudiarabiske Al-Hilal.

Det siger træneren, der har måttet se Oscar Wendt, Pospech, Antonsson, William Kvist og Jesper Grønkjær smutte fra det hold, der sidste sæson vandt mesterskabet suverænt. Og nu forsvinder angriber Dame N'Doye altså måske også.

Bestemt ikke nogen ønske-situation for en ny træner, der forventes at sikre en ny Champions League-deltagelse i denne sæson.

– Vi må se, hvad der sker, men det er klart, at det vil være trist for os, hvis Dame N’Doye forlader os, siger den nytiltrådte FCK-træner.

'Vi er ikke Manchester United'
Et tilbud på omkring 75 millioner kroner er så stort, at FC Københavns træner og sportsdirektør Carsten V. Jensen formentlig må se klubbens bestyrelse sige ja på Parken Sport & Entertainments vegne. Roland Nilsson vil formentlig blive spurgt - men beslutningen er helt ude af hans hænder.

Men med så store summer, som nævnes i medierne, er svenskeren indforstået med, at det kan ende med, at han skal på markedet og lede efter mere end bare den ene angrebsforstærkning, han formentlig i forvejen kalkulerede med.

– Selvfølgelig ved vi, at vi ikke er Manchester United, der bare kan tillade sig at sige nej til så mange penge.

0 kommentarer
Vis kommentarer