Agent: Taler med FCK om Gerndt

Svenske Alexander Gerndt er i dialog med FC København og er frisk på et skifte fra Helsingborg, bekræfter agent

Svenske Gerndt er noteret for seks landskampe. (Foto: AP)
Svenske Gerndt er noteret for seks landskampe. (Foto: AP)

Uanset om Dame N'doye bliver solgt til saudiarabiske Al-Hilal eller ej, så har FC København ikke lagt skjul på, at man jagter endnu en angriber til truppen.

Og meget tyder på, at Helsingborgs svenske angriber Alexander Gerndt er på vej. I hvert fald bekræftter spillerens agent, at han har talt med den danske mesterklub.

- Jeg vil ikke ind på, hvad der har været snakket om, men ja, jeg har snakket med København, siger Per Jonsson til sporten.tv2.dk.

Samtidig forklarer agente, at Gerndt er mere end almindeligt interesseret i et skifte.

- Ja absolut. Det er klart, at han er interesseret. Det er Skandinaviens største klub, og København er klart en attraktiv klub, siger Jonsson.

Salgsprisen for Dame N'Doye menes at være et godt stykke over 50 millioner - FC København går angiveligt efter 75 - men den 24-årige angriber, der sidste sæson blev topscorer i Allsvenskan med 20 mål, er væsentligt billigere.

Priser på fire millioner euro har været nævnt, men det reelle beløb er formentlig tættere på 20 millioner kroner - et beløb, der ifølge agenten lyder mere realistisk.

- Fire millioner euro (30 millioner kroner, red.) er meget. Det er tre (22,5 millioner kroner, red.) også, men om den lander på to og en halv eller to (15 millioner kroner, red.), det kan jeg ikke sige, lyder det fra agenten.

Svenske Expressen skrev forleden, at FC København har lagt et bud på 20 millioner svenske kroner - cirka 16 millioner danske kroner - plus forsvarer Peter Larsson for den svenske angriber.

0 kommentarer
Vis kommentarer