FCK-stjerne knust over dødsfald

Først mistede Christian Bolaños sin bror i en trafikulykke - nu har han også mistet sin bedste fodboldkammerat

FCK'eren og costaricaneren Christian Bolaños har mistet en fantastisk ven. (Foto: Lars Poulsen)
FCK'eren og costaricaneren Christian Bolaños har mistet en fantastisk ven. (Foto: Lars Poulsen)

- Der er jo ikke ret meget at sige. Jeg er dybt chokeret over nyheden, som ikke rigtigt er gået op for mig endnu.

Det er jo ikke mere end fem-seks dage siden, vi spillede landskamp sammen, og jeg lagde op til hans mål. Nu er Dennis død.

FC Københavns midtbanetekniker Christian Bolaños forklarer over en meget skrattende mobiltelefon-forbindelse fra hjemlandet Costa Rica om sin reaktion på, at hans landsmand, AaB-spilleren Dennis Marshall og dennes kone, Meilyn Arianna, sent torsdag aften dansk tid omkom i en trafikulykke i det lille, mellemamerikanske land.

Læs også:
Lynge: Vi er alle i chok
AaB-spiller dræbt i trafikulykke

Marshall mistede kontrollen over sin bil på Braulio Carrillo-motorvejen 80 kilometer fra hovedstaden San José og kørte frontalt ind i en modkørende lastbil.

Såvel AaB-spilleren som hans kone var dræbt på stedet, mens bilen var så hårdt presset sammen, at ligene efterfølgende måtte skæres ud af vraget.

Ekstrastort chok
- Alle nyhedsudsendelserne her i Costa Rica handler om ulykken, og alle vi, der kendte Dennis, sidder chokerede og prøver at følge med, siger Christian Bolaños .

For FCK-spilleren er chokket ekstrastort, idet han for få år siden mistede sin storebror, der også omkom i en trafikulykke i Costa Rica.

- Det var i den anden ende af landet, men når der sker sådan en ulykke - især når det er min gode ven Dennis, der bliver dræbt - så kan jeg ikke lade være med at tænke tilbage på dengang, jeg mistede min bror, siger den chokerede Bolaños .

Læs også: Marshall scorede i sin sidste kamp

Han var ofte i kontakt med Dennis Marshall, mens de begge tørnede ud i den danske Superliga. De ringede sammen flere gange om ugen og overnattede af og til hos hinanden.

Vil til begravelsen
- Da vi spillede Champions League-kampe i efteråret, gav jeg mine fribilletter til Dennis og hans kone. Efter kampene tog de med hjem og overnattede hos mig, og vi havde det fantastisk sammen.

- Nu har jeg mistet en fantastisk ven, og Costa Rica har mistet en meget talentfuld forsvarer, der med tiden kunne være blevet en storspiller.

- Det viser, at livet kan være væk på et splitsekund. Det er rystende, men ikke desto mindre realiteterne, siger Christian Bolaños, der håber, at han kan nå at deltage i Marshalls begravelse, inden han i næste uge flyver tilbage til Danmark for at deltage i FCK's sæsonoptakt.

Sent i aftes dansk tid gik Costa Ricas præsident, Laura Chinchilla, på nationalt tv for at udtrykke sin store sorg over tabet af Dennis Marshall, der havde hele livet foran sig, men i en alder af blot 25 år udåndede i et bilvrag i Costa Rica.

1 af 3 Dennis Marshall mistede kontrollen over sin bil på Braulio Carrillo-motorvejen 80 kilometer fra hovedstaden San José. Han og hans kone Meilyn Arianna var dræbt på stedet. (Foto: Reuters)
2 af 3 Dennis Marshall og Meilyn Arianna var vellidt af alle. (Foto: Zuma Press)
3 af 3 FCK'eren og costaricaneren Christian Bolaños har mistet en fantastisk ven. (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer