Chok: Jagter FCK også Ujah?

Ifølge de norske aviser Aftenposten og Nettavisen har de danske mestre lagt et konkret tilbud på bordet for Anthony Ujah

FC København skulle have budt på Anthony Ujah (Foto: VG.no)
FC København skulle have budt på Anthony Ujah (Foto: VG.no)

Brøndby har længe jagtet Lillestrøms nigerianske angrebsbomber, men skulle være kørt ud på et sidespor, da klubben ikke vil byde så mange millioner, som Lillestrøm angiveligt forlanger.

Igår meddelte flere medier, at Mainz fra den tyske Bundesliga skulle være på banen med et bud i omegnen af 25 millioner kroner, som den norske klub skulle have accepteret.

Ujah var derfor ikke med i dag, da Lillestrøm spillede i Tippeligaen, fordi Ujah tilsyneladende skulle være til lægetjek i Mainz.

Men måske er der fortsat andre klubber med i kampen for angriberens underskrift.

Ifølge den norske avis Aftenposten har FC København nemlig lagt et tilbud på bordet, der som minimum er lige så højt, som det Mainz har tilbudt.

- Mainz har budt 2.5 millioner euro for Ujah, men FC København kom på banen sent fredag aften med et bud på 3 millioner euro. Lillestrøm vil sælge til danskerne for at få flest mulige millioner for nigerianeren, men Ujah selv ønsker at spille for Mainz, siger danske kilder til den norske avis Nettavisen.no.

Ujah selv ønsker ikke at skifte til FCK, selvom han er fristet af Champions League i næste sæson, men af respekt for Brøndby, der længe har vist interesse er Ujah angiveligt ikke lun på et skfite til de danske mestre.

Men hvorom alting er, så kan Anthony Ujahs fremtidige klub måske alligevel være i den danske Superliga.

Det vil unægteligt være noget af en bet for Brøndby, hvis Ujah skulle havne hos ærkerivalerne fra FC København

0 kommentarer
Vis kommentarer