Er Dame N'doye på vej væk?

Historie om Dame N'Doye-salg vil ikke dø. Arabiske medier siger, FCK-angriberen er solgt - og angriberens agent siger måske...

Dame N'Doye blev allerede i fredags så godt som solgt til den arabiske mesterklub Al Hilal, men dengang kunne agent Niclas Jensen afvise, at handlen var indgået.

Men ifølge den tyske agent Gerhard Baumann, så har den arabiske klub afgivet et bud på Dame N'Doye. Et bud, der kan være så højt, at sportsdirektør Carsten V. Jensen er nødt til at sige ja - som tilfældet var med Kvist-salget til Stuttgart.

Tyskeren menes at arbejde tæt sammen med Niclas Jensen, og den saudiarabiske avis Alriyadh skriver i dag, at N'doye præsenteres i den arabiske mesterklub allerede i morgen.

Den del af historien afviser Niclas Jensen dog klart, og N'Doye trænede da også med hos de danske mestre i København i dag.

Men at der er interesse, bekræfter Niclas Jensen til bold.dk, præcis som han gjorde forleden her på ekstrabladet.dk:

- Som jeg sagde forleden, så er jeg bekendt med interessen, men ikke mere end det. Det har ikke ændret sig siden, men hvad klubberne eventuelt snakker om, skal jeg ikke kunne sige noget om, siger Niclas Jensen til bold.dk.

Ifølge Tipsbladet.dk skriver arabiske medier, at handlen kan nå hidtil usete højder i dansk fodbold. Beløb på mellem 75 og 110 millioner danske kroner nævnes.

Dame N'Doye forlængede for få måneder siden sin kontrakt med FCK frem til 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer