Keeper-krig i FCK

Ny træner giver Kim Christensen blod på tanden. Han vil sparke Johan Wiland ud af målet

Kim Christensen vil gerne pille bolden ud af handskerne på Johan Wiland (Foto: Lars Poulsen)
Kim Christensen vil gerne pille bolden ud af handskerne på Johan Wiland (Foto: Lars Poulsen)

- Det er klart, at med sådan en sæson, vi lige har haft, så fik de samme 11 lov at spille igen og igen. De spillede en fantastisk sæson, og der er ingen tvivl om, at Ståle havde sine favoritter.

Sådan siger Kim Christensen til Ritzau forud for den kommende sæson, hvor Johan Wiland har passet jobbet mellem stængerne i stort set hver kamp.

- Men nu skal det blive virkelig spændende at se, hvordan Roland vælger at sætte holdet, siger den tidligere FC Nordsjælland-keeper.

Faktisk viste gårsdagens første træning, at den nye svenske træner, Roland Nilsson, har øjnene på sin landsmand.

LÆS OGSÅ - Nilsson: Han er anfører-kandidat

- Selvfølgelig har Roland fulgt Wilands præstationer, og han er nok også stadig førstevalg. Men omvendt har han et kendskab til mig oppe fra Sverige. Og det kan da godt være, det så er min fordel, siger Kim Christensen til Ritzau.

Han afviser at skifte klub.

- Det har da været en speciel oplevelse at sidde en hel sæson på bænken efter at have udviklet mig i den rigtige retning i både Nordsjælland og Göteborg i rigtig mange sæsoner. Det er ikke tilfredsstillende.

- Men lige nu er jeg ved rigtig godt mod. Min store drøm er fortsat at komme til at stå inde i Parken og blive førstevalget her i FCK, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer