FCK: Der kommer flere forstærkninger

De danske mestres nye chef vil have flere spillere til FC København

Roland Nilsson vil have flere forstærkninger til FCK (Foto: Jens Dresling)
Roland Nilsson vil have flere forstærkninger til FCK (Foto: Jens Dresling)

Svingdøren hos FCK vil fortsat blafre lidt endnu. Det erkender den nye FCK-boss på hans første træningsdag med på Frederiksberg. Både Roland Nilsson og sportsdirektør Carsten V. Jensen garanterer, at truppen vil blive tilført flere nye navn.

- Vi mangler stadig noget - det kan være en eller to spillere mere, men hvor på banen, det bliver, får vi at se. Det er et arbejde, som hele tiden udvikler sig. Det handler jo også om, hvilke spillere, der er tilgængelige, og hvem, der kan passe ind, siger Roland Nilsson til Ritzau.

Carsten V. Jensen erkender, at især den ene side hos FCK kan bruge en forstærkning eller to.

Læs også: Ny svensker til FCK

- Det er højresiden, vi kigger på, selvom der er spillere, som kan dække de pladser. Vi skal have flere gode alternativer, siger han.

Den massive afgang af klassespillere fra FCK-holdet, kommer ikke bag på den nye cheftræner, der hele tiden har vidst, hvad han er gået ind til.

- Jeg vidste, at backerne ville forsvinde, og at Jesper (Grønkjær, red.) stoppede. William Kvist vidste jeg ikke noget om, men der vil altid være klubber ude efter vores spillere, fordi holdet er så godt, fortæller Roland Nilsson.

Både Ricardinho fra Malmø FF og de to svenskere Alexander Gerndt og midterforsvareren Marcus Nilsson fra svenske Helsingborg, er blevet kædet sammen med de danske mestre.

0 kommentarer
Vis kommentarer