Raser over falsk agent i FCK-interesse

FCK skulle have interesse i Helsingborg-angriberen Gerndt, men en falsk agent skulle have udtalt sig ulovligt om sagen, mener spillerens rigtige agent, der varsler følger for plattenslageren.

Svenske Alexander Gerndt (th.) er genstand for FCK-interesse, men er blevet  repræsenteret af en falsk agent. (Foto: AP)
Svenske Alexander Gerndt (th.) er genstand for FCK-interesse, men er blevet repræsenteret af en falsk agent. (Foto: AP)

En bizar agent-sag er opstået i Sverige i forbindelse med, at FCK skulle have følerne ude efter Helsingborg-spilleren Alexander Gerndt.

FC Københavns interesse for angriberen bekræftes af spillerens rigtige agent, men nu skulle en plattenslager have udtalt sig om sagen, skriver aftonbladet.se.

En vis Dirk Franke har under dække af at være agent for Gerndt udtalt følgende til bold.dk om FCK's interesse i spilleren:

– Jeg kan ikke bekræfte FCK's interesse, men jeg kan sige, at der er interesse fra mange sider for Alexander Gerndt.

Denne udtalelse for Gerndts rigtige spilleragent op i det røde felt:

- Jeg har læst det i dag. Det er helt tosset og må være strafbart. Det her er alvorligt, og jeg skal tage fat på sagen, siger Gerndt-agent Per Jonsson.

På spørgsmålet om, hvorfor den 'falske Franke' går og blander sig i andre agenters affærer, svarer Jonsson:

- Han håber, at klubberne skal tro, at han er spillerens agent og kontakte ham. Derefter ringer han til spillerens rigtige agent og siger; 'jeg har en klub til jer, ska vi lave en aftale?'.

Ud over den bizarre indblanding understreger agenten, at FCK lurer på hans klient.

- Jeg ved ikke, om parterne har mødtes, men de har haft en dialog, siger Per Jonsson og mener, at det er den rette lejlighed for Gerndt til at skifte klub.

0 kommentarer
Vis kommentarer