Kvist-agent: Stuttgart har fulgt ham tæt

- I mere end et år har Vfb Stuttgart fulgt William Kvist, som de har set mange gange, siger Ivan Marko Benes

William Kvist er blevet fulgt tæt af Vfb Stuttgart bl.a. i Champions League-kampene (Foto: Lars Poulsen)
William Kvist er blevet fulgt tæt af Vfb Stuttgart bl.a. i Champions League-kampene (Foto: Lars Poulsen)

VfB Stuttgart har fulgt William Kvist tæt

Skiftet fra FC København kommer efter nøje planlægning fra såvel William Kvist som VfB Stuttgart. Spilleragent Ivan Marko Benes fra Euro Connections har mærket en seriøs interesse fra sydtyskerne i over et år.

- Det er ønskespilleren for træner Bruno Labbadia og sportsdirektør Fredi Bobic. De har fulgt William Kvist i mere end et år og set ham mange gange live. Det betyder meget, at klubben er grundig og er overbeviste om at William Kvist kan løfte opgaven i VfB Stuttgart, siger Ivan Marko Benes.

For den 26-årige danske landsholdsspiller har karrieren stille og roligt udviklet sig fra fast mand i FCK’s trup til en bærende figur på midtbanen.

- William Kvist er et godt eksempel på en utrolig fornuftig karriereplanlægning. Dette klubskifte viser, at sund fornuft og seriøsitet kan betale sig. I sin egenskab som topprofessionel fodboldspiller, har han selv taget et stort ansvar for sin udvikling. Næste skridt i William Kvists karriere er nu at prøve sig af i én af de helt store ligaer, siger Ivan Marko Benes.

0 kommentarer
Vis kommentarer