OB-anfører: Mindre FCK-dominans

Chris Sørensen tror, at FCK får svært ved at dominere ligaen på samme niveau efter salget af William Kvist

OB har de seneste tre sæsoner været FC Københavns største konkurrent i kampen om DM-titlen.

Sommerens indtil videre mange spillerafgange hos FCK, som torsdag solgte anfører William Kvist til VfB Stuttgart, betyder ikke nødvendigvis, at fynboerne kan komme tættere på københavnerne i toppen, siger OB-anfører Chris Sørensen.

- Hvis vi ser på FCK gennem tiderne, så har de mistet mange profiler, men alligevel opretholdt et højt niveau. Vi ser mange gange, at dem, der bliver solgt, de bliver også erstattet. Men det er klart, at det er en profil, de mister, siger Chris Sørensen.

FCK sluttede den forgangne sæson hele 26 point foran OB på andenpladsen, og Chris Sørensen bliver overrasket, hvis noget tilsvarende sker igen.

'De skal bruge noget tid'
I løbet af sommeren har FCK sagt farvel til profiler som Zdenek Pospech, Mikael Antonsson, Oscar Wendt, Jesper Grønkjær, træner Ståle Solbakken og altså senest Kvist.

- Hvis de kan holde samme niveau, så må man sige, at de har gjort et godt stykke arbejde derinde. Det er en udskiftning på mange pladser, og de skal bruge noget tid på at finde sammen, lyder det fra OB'eren.

Den store udskiftning betyder dog ikke, at FCK har smidt mesterskabet væk til den kommende sæson.

- Ståle Solbakken brugte også nogle år på at få FCK-holdet til at blive så homogene, som de var i sidste sæson, men han vandt alligevel mesterskaber, mens han gjorde det, minder Chris Sørensen om.

Mens FCK torsdag solgte William Kvist, præsenterede klubben onsdag en mulig erstatning til midtbanespilleren i skikkelse af nordmanden Christian Grindheim.

0 kommentarer
Vis kommentarer