FCK-fans til Grønkjær: Vi vil savne dig

'Tak fordi du hævede overliggeren i dansk fodbold. Du vil blive savnet'. FCKs fans frygter, at Grønkjærs karriere-stop vil svække holdet

Jesper Grønkjlr - der her har scoret på straffespark mod Panathinaikos - vil blive savnet af FCKs fans (Foto: Lars Poulsen)
Jesper Grønkjlr - der her har scoret på straffespark mod Panathinaikos - vil blive savnet af FCKs fans (Foto: Lars Poulsen)

'Øv, øv, øv, øv......'.

Sådan starter den første kommentar på Sidelinien - debatforum på FCK Fanklubs hjemmeside - til oplysningen om, at Jesper Grønkjær stopper karrieren efter kampen på søndag.

'Du har givet os, FCK og dansk fodbold fantastiske oplevelser', skriver 'Don B'.

En anden debattør nøjes med at skrive 'Dælens'.

Flere af de første kommentarer er ganske bekymrede over holdets fremtid. Grønkjær er som bekendt ikke den eneste der ikke er til rådighed efter sommerpausen. Navne som Pospech og Wendt har annonceret, at de smutter, mens der konstant er rygter om at f.eks. Zanka også blive solgt.

'Vi er seriøst doomed næste sæson... Puha der er mange der smutter! Tak for at have hævet overlæggeren i dansk fodbold markant, Grønkjær. Du vil uden tvivl blive savnet!', skriver 44fire44.

Følg debatten her

0 kommentarer
Vis kommentarer