Carsten V.: FCK køber ind til sommer

- Det bliver svært at hente flere spillere hos os, siger FCKs sportsdirektør efter Ekstra Bladets kunne afsløre, at også Mikael Antonsson forlader klubben. Der skal købes ind

Makael Antonsson forlader FCK, der er parat til at købe ind til forsvaret (Foto: Lars Poulsen)
Makael Antonsson forlader FCK, der er parat til at købe ind til forsvaret (Foto: Lars Poulsen)

Ekstra Bladet kunne i dag afsløre, at det ikke kun er Zdenek Pospech og Oscar Wendt, der til sommer forlader FCK-defensiven. Også Mikael Antonsson 'søger nye udfordringer', som det hedder i opsigelser.

Det giver problemer i det bagerste geled, men Carsten V. Jensen, sportsdirektøren, er parat til at gribe dybt i lommerne - hvis han altså får lov af 'Jydekompagniet' på direktionsgangen.

- Et problem vil jeg ikke kalde det, men det bliver en udfordring. Det her er ikke den endelige trup, og der kan ske mange ting endnu. Og ja, vi vil nok være aktive henover sommeren, siger Carsten V. Jensen til TV2 Sporten.

Målmanden Johan Wiland er også en eftertragtet herre, ligesom flere klubber har været på udkig efter Mathias Zanka Jørgensen.

- Hvis der er en relativt stor afgang fra en trup, så skal der noget ekstraordinært til at hente spillere ud af København. Det vil også være tilfældet her, siger sportsdirektøren til sitet.

Jesper Grønkjær har kontraktudløb, men skulle han vælge at fortsætte, er det ikke sikkert, at en ny træner synes han er det rigtige valg til en forsvarspost.