FCK-bank støtter Parken-rigmænd

De to storaktionærer Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard får støtte fra bankforbindelsen Nordea: - De gør mange af de rigtige ting, lyder det

Parkens to storaktionærer bakkes op af banken. (Foto: Mik Eskestad)
Parkens to storaktionærer bakkes op af banken. (Foto: Mik Eskestad)

De har skilt sig af med Flemming Østergaard og frataget Don Ø det æresmedlemskab, han ellers var blevet tildelt. Direktøren er skiftet ud, og senest fik Parkens to rigmænd og storaktionærer, Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard, smidt LD's repræsentant Jørgen Lindegaard ud af Parkens bestyrelsen.

Det har vakt kritik blandt klubbens fans og Flemming Østergaard, der har kaldt rigmændenes stil for 'usmagelig'.

Men de to storaktionærer støttes af en kilde i Parkens bankforbindelse Nordea, der bakker op om kritikken af Jørgen Lindegaard.

- Vi er kolde over for det med Jørgen Lindegaard. Han er nok lige grådig nok og ikke så flittig, så vi er indifferente over for, at han er røget ud. De to ejere gør i virkeligheden mange af de rigtige ting, siger den anonyme kilde til Børsen.

Nordea har tæt på 1,5 milliarder kroner til gode i Parken - selskabet bag FC København. Og lige nu har banken ingen grund til at klage over selskabets ledelse:

- Hvis tingene bevæger sig i den rigtige retning, så sidder vi bare stille. Det er kun, når tingene kører af sporet, at vi skal reagere. Og nu peger tingene i den rigtige retning, siger kilden til Børsen.