Sådan vil 'bonderøvene' tjene på FCK

Afsløring: Skjærbæk og Korsgaard vil først køre LD træt og købe dem ud. Derefter vil de splitte PSE i atomer og sælge værdierne - herunder FCK - enkeltvis, for at få deres investering tilbage med overskud

Kilder tæt på toppen i Parken fortæller til Ekstra Bladet, hvordan Erik Skjærbæk (tv) og Karl Peter Korsgaard Sørensen vil tjene på et frasalg af aktiviteterne i Parken (Foto: Mik Eskestad)
Kilder tæt på toppen i Parken fortæller til Ekstra Bladet, hvordan Erik Skjærbæk (tv) og Karl Peter Korsgaard Sørensen vil tjene på et frasalg af aktiviteterne i Parken (Foto: Mik Eskestad)

Masterplanen er klar.

Kilder tæt på toppen i Parken fortæller i dag i Ekstra Bladet, hvordan storaktionærerne Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen vil få deres - dyrt indkøbte - investering i Parken Sport og Entertaiment hjem med fortjeneste.

mandagens dramatiske generalforsamling i PSE - selskabet bag bl.a. FCK - strittede de to, der til sammen har næsten 40 procent af aktierne, repræsentanten for Lønmodtagernes Dyrtidsfond ud af bestyrelsen.

- Korsgaard og Skjærbæk forsøger i øjeblikket at køre LD træt. Da Jørgen Lindegaard blev stemt ud af bestyrelsen, var det jo chikane for åbent tæppe. Chikanen har til hensigt at gøre LD så frustreret, at fonden beslutter sig for at sælge sin aktiepost, siger en kilde til avisen.

Herefter vil de to købe LD's andel - cirka 30 procent - til en fornuftig kurs. En helt anden, end den de oprindelig har købt deres nuværende indflydelse til.

Derefter vil de splitte PSE op, en model der allerede er forberedt rent rengskabsmæssigt.

Så vil først Lalandia med tilhørende byggegrunde blive solgt fra, derefter ryger Fitness.dk, så kontortårnene i Parken og til slut fodbolddelen i FCK.

- På den baggrund kan man sige, at fans af FCK sådan set ikke har noget at frygte. Holdet forsvinder ikke bare, men der kommer en ny ejerkreds når Korsgaard og Skjærbæk er får skudt hele butikken af og har forladt skuden, siger kilden.

LÆS MEGET MERE I EKSTRA BLADET I DAG.

Overfor avisen afviser LD-direktør Carsten Koch, at fonden kan gribes af panik og vil sælge ud.

- Vi kan leve med vores position, siger han.

Læs også - Fans om FCK-ejere: Bonderøve

Dagbladet B.T. fremlægger i dag nogle mails mellem Skjærbæk og Carsten Koch, som viser en noget hadsk tone. Skjærbæk beskylder bl.a. Lindegaard for ikke at ville lave noget i bestyrelsen, men til gengæld gerne ville have honoraret hævet.

I et interview med avisen siger Erik Skjærbæk, at Lindegaard også gerne ville benytte sig af bestyrelsens lounge i Parken, som senere er nedlagt, og rejse til kampe i udlandet på selskabets regning.