Arabere ville købe Parken

Mere mudderkastning: Ejerne af FCK slås stadig indbyrdes. Nu beskylder storaktionær LDs Carsten Koch for at bruge arabisk interesse til at forsinke fyring af Don Ø

Erik Skjærbæk fortæller nu, at Carsten Koch oplyste om arabisk interesse for at købe Parken (Foto-montage Carsten Andreasen)
Erik Skjærbæk fortæller nu, at Carsten Koch oplyste om arabisk interesse for at købe Parken (Foto-montage Carsten Andreasen)

Det må være sjovt at være til bestyrelsesmøder i Parken.

Det er under alle omstændigheder nogle ganske farverige personer, der står for ejerskab og ledelse i selskabet bag bl.a. FCK.

Senest påstår storaktionær og bestyrelsesmedlem Erik Skjærbæk, at et arabisk tilbud blev brugt til at forsinke fyringen af Flemming Østergaard.

Skytset er rettet mod LDs Carsten Koch.

Den tidligere minister fortalte i januar-februar i år, at der var en arabisk kapitalfond, der gerne ville købe Parken for cirka 1,5 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Parken-ejer: Får kvalme af Don Ø

Det fortalte Koch og LDs Jeppe Christiansen de andre storaktionærer, Karl Peter Sørensen og Erik Skjærbæk.

- Den her dobbeltmoral der kommer fra Carsten Koch af, kommer i forbindelse med, at bestyrelsen er i gang med at fyre Flemming Østergaard fra hvervet som formand. Her hiver han en kanin op af hatten med nogle arabere, der vil give kurs 600 for Parken, siger Skjærbæk til Børsen.

Bestyrelsen havde besluttet at fyre Don Ø, siger Skjærbæk, men det var allerede blevet forsinket i tre uger, da Carsten Koch bad om at få sagen op i LDs bestyrelse.

Erik Skjærbæk siger til Børsen, at han bad om at få offentliggjort den arabiske interesse, men det afviste Carsten Koch.

- Heller ikke bestyrelsen måtte få det at vide. Det står i skærende kontrast til nu, hvor Carsten Koch ikke kunne for Abramovich-tingen hurtigt nok op i bestyrelsen og ud til offentligheden, siger Skjærbæk til Børsen, der ikke har fået kommentarer fra hverken Carsten Koch, Karl Peter Sørensen eller Flemming Østergaard.

Følg CL-lodtrækningen live her på sitet fra kl. 12.