Sådan får du billet til FCKs CL-eventyr

Uanset at der først trækkes lod til 1/8-finalerne i Champions League den 17. december og at der først sælges billetter til januar, så kan du sikre dig en plads i Parken

FCK tilbyder en slags 'genvej' til 1/8-finalen i Champions League, hvor der givetvis vil blive run på billetterne (Foto: Lars Poulsen)
FCK tilbyder en slags 'genvej' til 1/8-finalen i Champions League, hvor der givetvis vil blive run på billetterne (Foto: Lars Poulsen)

FCK fik både ros og kritik, da de op til gruppespillet i Champions League valgte at sælge billetter som pakke-ordning.

Kritik, da mange følte, at bare fordi de gerne ville se Barcelona i Parken, så var det urimeligt at de var nødt til også at købe billet til Rubin Kazan og Panathinaikos.

Ros, da FCK-fans følte at der blev taget hensyn til dem og ikke kun til 'danske Barca-tilskuere'.

Nu offentliggør FCK på klubbens hjemmeside en 'genvej' til billet til hjemmekampen i 1/8-finalen i Champions League.

Som altid har sæsonkort-holdere et forspring i forhold til at købe billet til disse attraktive kampen, men FCK vil i vinter-pausen udstede 'halvsæonkort'.

Som der står på hjemmesiden:

' Den 17. december trækkes der lod til 1/8-finalerne i UEFA Champions League, hvor F.C. København er med i bowlen. F.C. København skal møde gruppevinderen fra en af de øvrige syv grupper, og det er også allerede på plads, at F.C. København spiller det første opgør i PARKEN.

F.C. København har allerede modtaget adskillige henvendelser omkring billetsalgsstart og priser til den kommende storkamp. Billetpriserne forventes offentliggjort kort efter at lodtrækningen har fundet sted, mens selve billetsalget forventes igangsat i midten af januar.

Kort efter lodtrækningen vil du dog allerede kunne sikre dig plads til det historiske opgør. F.C. København sætter således halvårssæsonkort til salg, hvor 1/8-finalen er inkluderet i prisen, så man dermed ikke gå glip af én eneste FCK-kamp i PARKEN i foråret. Priserne for kortet offentliggøres også, når modstanderen i 1/8-finalen er kendt og kortene vil kun kunne købes via klubfck.dk.'