Annonce:
Annonce:

FCK's CL-billetter sælges som pakkeløsning

Først sættes alle FCK's tre hjemmekampe til salg som en samlet pakke, er der billetter til overs sælges så til hver enkelt kamp

Hvem vil ikke gerne se Barcelona på tæt hold. (Foto: AP)
Hvem vil ikke gerne se Barcelona på tæt hold. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

FC København vil helst have så mange FCK-fans i Parken når klubben møder russiske Rubin Kazan, spanske FC Barcelona og græske Panathinaikos FC i tre gruppespilskampe.

Derfor har klubben sat alle tre hjemmekampe til salg som en samlet pakke, for at billetterne til Barcelona-kampen ikke skal blive revet væk af alle andre end FCK-fans.

På klubbens hjemmeside, som har været brudt sammen hele dagen, står der:

'Klubben har forsøgt at finde den mest fair løsning for salg af billetter, og har besluttet at oprette en venteliste på www.billetlugen.dk, der åbner onsdag den 1. september klokken 12.00. 48 timer senere (3. september kl. 12.00) lukkes ventelisten, og der trækkes derefter lod blandt alle på ventelisten om de udloddede kamppakker. De heldige vil modtage en e-mail med instruktioner om, hvordan man køber pakkerne. Guld- og sæsonkortholdere, kommercielle samarbejdspartnere, UEFA-reservationer og udehold har sat sig på en stor del af billetterne, og der vil derfor kun blive sat cirka 9.000 pakker til salg. Det vil maksimalt være muligt at købe 6 billetpakker pr. person. I tilfælde af, at tre-pakkerne ikke bliver udsolgt, vil kampene blive solgt enkeltvis efterfølgende.'

Prisen er 1.145,- inkl. gebyr. for pakken med de tre hjemmekampe som afvikles Med Rubin Kazan den 14. september, Barcelona 2. november og Panathinaaikos 7. december.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: