Annonce:
Annonce:

Parken på vej væk fra børsen

Parken med fodboldklubben FC København er sat på kurs mod en afnotering fra fondsbørsen, skriver avis

Parken med fodboldklubben FC København kan være på vej mod en afnotering fra fondsbørsen. (Polfoto)
Parken med fodboldklubben FC København kan være på vej mod en afnotering fra fondsbørsen. (Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Parken Sport & Entertainment har levet et turbulent liv som fodboldaktie. Nu kan det ende med en afnotering for at få skabt mere ro om virksomheden, der kæmper med en anstrengt økonomi. Det skriver dagbladet Børsen.

Flere kilder siger til avisen, at Parkens bestyrelse har diskuteret mulighederne for, at de to storaktionærer Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen trækker virksomheden af børsen.

De to sidder på samlet op mod 40 pct. af virksomheden efter store opkøb det seneste halve år. Den sidste større aktionær, LD, har godt 30 pct.

Planerne om en afnotering skulle have været diskuteret på de sidste to dages bestyrelsesmøde op til mandagens halvårsregnskab.

LD-direktør Carsten Koch, der ikke selv sidder i bestyrelsen, er ikke afvisende over for at trække Parken væk fra den store opmærksomhed på børsen.

- Alt er et spørgsmål om pris, så hvis der kommer et tilbud, vil vi naturligvis kigge på det. Virksomheden er kommet i en bedre situation, men vi vil ikke afvise noget, siger Carsten Koch, som ikke ønsker specifikt at kommentere, hvad han mener om en afnotering af virksomheden, og hvor involveret LD er i planerne.

Både Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard Sørensen har de seneste måneder købt flittigt op af Parken-aktier. Siden marts har de hver investeret mere end 100 millioner kroner.

Mandag købte Erik Skjærbæk op for yderligere 4,6 millioner kroner aktier. Han ønsker ikke at kommentere Børsens oplysninger om en mulig afnotering, eller om han planlægger at købe flere aktier.

- Jeg har købt aktier i Parken, fordi jeg mener, at det er en god virksomhed, lyder det blot fra Skjærbæk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: