FCK tæt på Sölvi

De danske mestre er tæt på at kunne styrke forsvaret med SønderjyskE’s islandske klippe Sölvi Ottesen

Sölvi Ottesen dominerer luftrummet foran SønderjyskE’s mål, og han havde en væsentlig andel i, at holdet i den afsluttede sæson fornyede billetten til Superligaen. Han spillede 27 kampe i sæsonen og scorede to mål. (Foto: Claus Bonnerup)
Sölvi Ottesen dominerer luftrummet foran SønderjyskE’s mål, og han havde en væsentlig andel i, at holdet i den afsluttede sæson fornyede billetten til Superligaen. Han spillede 27 kampe i sæsonen og scorede to mål. (Foto: Claus Bonnerup)

Spørgsmål: Hvordan lukker FC København forsvarshullet efter en rutineret ræv som Ulrik Laursen?

Svar: De køber en 80 kilo tung og 190 cm høj, islandsk granitblok ved navn Sölvi Ottesen!

Det scenarie kan meget vel vise sig at blive en realitet en af dagene.

For ifølge Ekstra Bladets oplysninger spøger islændingens navn så højt i Parkens direktionsgange, at det giver genlyd i hele Fælledparken.

Derudover erfarer Ekstra Bladet, at Superligaens sydligste klub har modtaget et konkret bud på den eftertragtede forsvarsstyrmand fra en anden dansk klub. Formentlig fra FC København.

Penge til SønderjyskE
– Jeg vil ikke kommentere Sölvis fremtid. Ikke andet end at han er på kontrakt i SønderjyskE indtil videre, griner hans agent, Gulli Tomasson.

Falder der noget om hans fremtid på plads, inden weekenden er omme?

– Det ved jeg sgu ikke, he he. Jeg har ikke flere kommentarer, siger Tomasson.

OB og Brøndby har ifølge Ekstra Bladets oplysninger tidligere haft følere ude, men begge klubber skulle have trukket følehornene til sig, da de hørte om FC Københavns interesse i den 26-årige klippe.

Sölvi Ottesen har et år tilbage af sin nuværende kontrakt med SønderjyskE, men det har længe ligget i kortene, at han skulle væk denne sommer.

Dels for hans egen udvikling og ambitioners skyld, men også for at klubben kunne tjene en god skilling på sin største profil.

Tavs Carsten V.
I sidste uge handlede de to klubber også, da den 21-årige angriber Søren Frederiksen blev købt/solgt.

Han bliver dog og udvikler sig i SønderjyskE i næste sæson, inden han fra sommeren 2011 starter træning på Jens Jessens Vej.

Spørgsmålet er så, om han til den tid kan sige goddag til en eks-holdkammerat.

– Det har jeg ingen kommentarer til. Sådan vil det altid være, når det handler om køb og salg af spillere til FC København, sagde sportsdirektør Carsten V. Jensen sent i aftes til Ekstra Bladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer