FC København henter stortalent

SønderjyskE's Søren Frederiksen er nu FCK'er - han tager dog det første år i sin gamle klub på lejekontrakt

Søren Frederiksen er den næste sæson FCK'er forklædt i lyseblå SønderjyskE-trøjer. (Foto: Claus Bonnerup)
Søren Frederiksen er den næste sæson FCK'er forklædt i lyseblå SønderjyskE-trøjer. (Foto: Claus Bonnerup)

Han viste i den forgangne sæson, at der er masser af potentiale og fremtid at hente i ham.

Og nu er SønderjyskE's offensive spiller Søren Frederiksen solgt til de danske mestre fra FC København.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om en treårig aftale til to millioner kroner. En aftale, der lader Frederiksen blive i SønderjyskE det første år på en lejekontrakt, inden han tager de næste to i København.

- Man kan ikke sige nej til FC København, men det er en optimal løsning med det første år på lejekontrakt, siger Frederiksens agent Jimmi Nagel til Ekstra Bladet og henviser til U21-slutrunden i 2011 på dansk grund. En slutrunde som Søren Frederiksen med stor sikkerhed bliver en del af.

- Vi har haft et fortrinligt samarbejde med FC København omkring aftalen med Søren Frederiksen. Vi glæder os over, at vi på den ene side kan beholde Søren i endnu en sæson, og samtidigt efterkomme hans ønske om at komme til en større klub, siger direktør i Sønderjysk Elitesport A/S, Klaus Rasmussen.

- Sørens enorme arbejdsindsats og udvikling i SønderjyskE er uomtvistelig. Han vil få mange ligakampe i den kommende sæson, og kan dermed videreudvikle sit store potentiale hos os, hvorefter han tiltræder i FC København. Det er en helt enestående mulighed for en så ung spiller. Det er fuldt fortjent, og vi ønsker Søren tillykke, siger han.

Og dermed ligner Søren Frederiksen Jesper Grønkjærs afløser.

Grønkjærs kontrakt løber en sæson mere, og Frederiksen er den samme type som VM-spilleren fra FCK. Han kan bruges både som kantspiller og som hængende angriber.

0 kommentarer
Vis kommentarer